Jotul Houtkachel

Jotul Houtkachel

Ons assortiment

Het merk Jotul is al generaties lang een begrip in de kachels -en haarden wereld. De passie voor warmte en het vakmanschap straalt uit elke kachel die de naam Jotul draagt. De haarden en kachels sluiten dankzij hun tijdloze vormgeving naadloos aan op elke mogelijke trend. Jotul haarden –en kachels worden vervaardigd van duurzame materialen die lang meegaan. Dit alles maakt de producten van Jotul mateloos populair.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Houtkachels van Jotul

Houtkachels van Jotul

Hoog functionaliteitsniveau

Jotul is één van ’s werelds oudste fabrikanten van haarden en kachels. En dat is niet voor niets. Hun tijdloze producten worden met de hand vervaardigd van duurzame materialen en hebben een hoog functionaliteitsniveau. Ook de onderdelen van de haarden zijn duurzaam en makkelijk te vervangen. Dit maakt Jotul een echt populair merk. Wie kiest voor een Jotul haard die kiest voor kwaliteit!

Hoogwaardige gietijzeren kachels

Hoogwaardige gietijzeren kachels

Hoogste kwaliteit

Jotul staat nog wel het meest bekend om zijn haarden en kachels die van gietijzer zijn vervaardigt. De meeste modellen zijn leverbaar in verschillende emaille kleuren en u krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gietwerk. Dit omdat het gietwerk van de hoogste kwaliteit is en u er jaren mee doorkan. De grondstoffen die Jotul gebruikt voor het vervaardigen van dit hoogwaardige gietijzer zijn afkomstig uit gerecycled ijzer. Ook worden de haarden/kachels gemaakt in één van de schoonste en modernste ijzergieterijen ter wereld.

Speksteen kachels en haarden

Speksteen kachels en haarden

Urenlang heerlijke warmte

Speksteen heeft de eigenschap om warmte langer vast te houden en het gelijkmatig te verspreiden door de ruimte. Bij Jotul bieden ze verschillende kachels en haarden aan die speksteen bevatten of zelf volledig van speksteen vervaardigt zijn.

Clean Burn technologie

Clean Burn technologie

Dubbel verbrandingssysteem

Jotul haarden en kachels voldoen allemaal aan de strenge eisen die de Noorse overheid de houtkachels oplegt vanwege de fijnstofuitstoot. Clean Burn technologie houdt in dat de haard voorzien is van een dubbel verbrandingssysteem. Hierdoor wordt tot 90% van de gassen en rookdeeltje omgezet in warmte. Als resultaat heeft de kachel/haard een minimale rookuitstoot. Nog een voordeel van het Clean Burn verbrandingssysteem is dat de kachels veel minder hout nodig hebben voor hetzelfde warmteniveau. Beter voor het milieu en natuurlijk ook beter voor uw portemonnee!

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op