Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Jotul Houtkachel

Het merk Jotul is al generaties lang een begrip in de kachels -en haarden wereld. De passie voor warmte en het vakmanschap straalt uit elke kachel die de naam Jotul draagt. De haarden en kachels sluiten dankzij hun tijdloze vormgeving naadloos aan op elke mogelijke trend. Jotul haarden –en kachels worden vervaardigd van duurzame materialen die lang meegaan. Dit alles maakt de producten van Jotul mateloos populair!

50 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 6
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 6

50 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 6
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 6

Houtkachels van Jotul

Jotul is één van ’s werelds oudste fabrikanten van haarden en kachels. En dat is niet voor niets. Hun tijdloze producten worden met de hand vervaardigd van duurzame materialen en hebben een hoog functionaliteitsniveau. Ook de onderdelen van de haarden zijn duurzaam en makkelijk te vervangen. Dit maakt Jotul een echt populair merk. Wie kiest voor een Jotul haard die kiest voor kwaliteit!

Hoogwaardige gietijzeren kachels

Jotul staat nog wel het meest bekend om zijn haarden en kachels die van gietijzer zijn vervaardigt. De meeste modellen zijn leverbaar in verschillende emaille kleuren en u krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gietwerk. Dit omdat het gietwerk van de hoogste kwaliteit is en u er jaren mee doorkan. De grondstoffen die Jotul gebruikt voor het vervaardigen van dit hoogwaardige gietijzer zijn afkomstig uit gerecycled ijzer. Ook worden de haarden/kachels gemaakt in één van de schoonste en modernste ijzergieterijen ter wereld.

Speksteen kachels en haarden

Speksteen heeft de eigenschap om warmte langer vast te houden en het gelijkmatig te verspreiden door de ruimte. Bij Jotul bieden ze verschillende kachels en haarden aan die speksteen bevatten of zelf volledig van speksteen vervaardigt zijn.

Clean Burn technologie

Jotul haarden en kachels voldoen allemaal aan de strenge eisen die de Noorse overheid de houtkachels oplegt vanwege de fijnstofuitstoot. Clean Burn technologie houdt in dat de haard voorzien is van een dubbel verbrandingssysteem. Hierdoor wordt tot 90% van de gassen en rookdeeltje omgezet in warmte. Als resultaat heeft de kachel/haard een minimale rookuitstoot. Nog een voordeel van het Clean Burn verbrandingssysteem is dat de kachels veel minder hout nodig hebben voor hetzelfde warmteniveau. Beter voor het milieu en natuurlijk ook beter voor uw portemonnee!