Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Helex houtkachel

Al meer dan 50 jaar is Helex bezig met het produceren van houtkachels en gashaarden. Het merk heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Bewijs hiervoor is het CE-keurmerk die op elke haard van Helex van toepassing is. Naast het produceren van haarden, verkoopt Helex ook andere merken zoals Heta, Leda en Beaufort. Elk merk met zijn eigen specialiteit. Hierdoor bieden ze een ruim assortiment gashaarden, houtkachels en pelletkachels aan, zodat er voor ieder wat wils is. 

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Houtkachel Helex

Helex is al meer dan 50 jaar een grote speler op de markt van gas- en houthaarden. Ze produceren zelf niet alleen haarden, maar ze verkopen daarnaast ook haarden van de merken Heta, Leda en Beaufort. Zo kunnen ze een breed en groot assortiment aanbieden.

Mogelijkheden

Haarden zijn met ter tijd enorm in populariteit gegroeid, waardoor het aanbod sterk is gegroeid. Zo biedt Helex houtkachels in diverse stijlen. Van modern tot klassiek. Daarnaast biedt Helex zowel vrijstaande haarden als inbouwhaarden.

Een waar genot

Houthaarden geven veel sfeer aan uw woning. Knisperende geluiden en dansende vlammen, het is een genot voor de zintuigen. Daarnaast bieden houtkachels veel warmte door het hoge rendement. Hierdoor is de aanschaf van een houtkachel goed voor de energie- en gasrekening.

Assortiment

Het assortiment van Helex is voorzien van diverse inbouwkachels met vernieuwend schuifruit systeem of veerruitsysteem en zijn voorzien van energielabel A. De houtkachels van Helex zijn onderverdeeld in 6kW en 8kW houtkachels, zodat u kunt kiezen voor een haard die goed past bij de te verwarmen ruimte.