Helex houtkachel

Helex houtkachel

Ons assortiment

Al meer dan 50 jaar is Helex bezig met het produceren van houtkachels en gashaarden. Het merk heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Bewijs hiervoor is het CE-keurmerk die op elke haard van Helex van toepassing is. Naast het produceren van haarden, verkoopt Helex ook andere merken zoals Heta, Leda en Beaufort. Elk merk met zijn eigen specialiteit. Hierdoor bieden ze een ruim assortiment gashaarden, houtkachels en pelletkachels aan, zodat er voor ieder wat wils is. 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Houtkachel Helex

Houtkachel Helex

Breed en groot assortiment

Helex is al meer dan 50 jaar een grote speler op de markt van gas- en houthaarden. Ze produceren zelf niet alleen haarden, maar ze verkopen daarnaast ook haarden van de merken Heta, Leda en Beaufort. Zo kunnen ze een breed en groot assortiment aanbieden. Haarden zijn met de tijd enorm in populariteit gegroeid, waardoor het aanbod sterk is gegroeid. Zo biedt Helex houtkachels in diverse stijlen. Van modern tot klassiek. Daarnaast biedt Helex zowel vrijstaande haarden als inbouwhaarden.

Een waar genot

Een waar genot

Assortiment

Houthaarden geven veel sfeer aan uw woning. Knisperende geluiden en dansende vlammen, het is een genot voor de zintuigen. Daarnaast bieden houtkachels veel warmte door het hoge rendement. Hierdoor is de aanschaf van een houtkachel goed voor de energie- en gasrekening.

Het assortiment van Helex is voorzien van diverse inbouwkachels met vernieuwend schuifruit systeem of veerruitsysteem en zijn voorzien van energielabel A. De houtkachels van Helex zijn onderverdeeld in 6kW en 8kW houtkachels, zodat u kunt kiezen voor een haard die goed past bij de te verwarmen ruimte.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert