Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Drooff houtkachels

Drooff gelooft in de magie die vuur met zich mee brengt. Daarom zijn de houtkachels voorzien van extra grote ruiten. U heeft hierdoor een schitterend zicht op het vlammenspel. De bijzondere verbrandingstechniek van Drooff vermindert het ontstaan van fijnstof en een hoger rendement. U bespaart hierdoor geld en stookt milieuvriendelijk. 

44 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 5
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

44 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 5
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Houtkachels van Duitse makelij

Houtblokken zijn een economische en duurzame bron van warmte. Met dit uitgangspunt heeft Drooff de taak op zich genomen om met haar kachels de magie van vuur over te brengen. Het knetterende hout, de behaaglijke warmte en het schitterende vuurbeeld laat u zich thuis voelen. Dankzij de bijzondere, grote ruiten van de houthaarden heeft u optimaal zicht op het vlammenspel. Drooff Kaminofen produceert zijn duurzame en hoogwaardige houthaarden in de Duitse stad Brilon, het meeste beboste gebied in Duitsland. De kachels worden in het hoofdkwartier in Brilon door toegewijde experts ontworpen en getest op kwaliteit, zodat de betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Door de moderne verbrandingstechniek wordt het milieu zoveel mogelijk beschermd. Dankzij hoogwaardige materialen en jarenlange ervaring wordt de kwaliteit van een Drooff-kachel gegarandeerd. De kachels voldoen aan de strengste normen, namelijk milieuvriendelijkheid, veiligheid (brandgevaar), schone lucht en efficiëntie.

Aanbod aan bekledingen

De kachels van Drooff zijn plaatstalen houtkachels die een aangename warmte in de woonruimte verspreiden. Deze houtkachels kunnen bekleed worden met keramiektegels, lakwerken en natuursteen afwerkingen. Voor de afwerking met natuursteen kunt u kiezen uit NatStone zandgestraald (steen), Sandstone saffraan (zandsteen), Wenge (donkerbruin), Whiterock (zuiverwit), Sandstone Curry (zandgeel) en PortStone (lichtgrijs). Bij de NatStone zorgt de Drooff houtkachel voor extra plezierige stralingswarmte in combinatie met convectiewarmte. Daarnaast kunt u kiezen voor een bekleding in keramiek. Het voordeel is dat keramiek hittebestendig is, veel warmte opslaat en in vele kleuren leverbaar is.

Verbrandingstechnologie

Fijn stof ontstaat bij een verkeerde luchttoevoer, een slechte verbranding en bij een lage temperatuur in de verbrandingskamer van de haard. Door de hoogwaardige verbranding van Drooff wordt dit voorkomen. De kwalitatieve verbrandingstechnologie van Drooff vermindert het ontstaan van fijn stof, verlaagt de CO2-uitstoot, zorgt voor een hoger rendement en een gezond binnenklimaat. De verbrandingstechnologie is getest en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstituten als RWE Power AG en DBI GTI gGmbH. Deze instanties keuren de uitstekende techniek van Drooff goed, zodat de houtkachels aan de wettelijke normen voldoen. Met een Drooff-houtkachel kunt u gegarandeerd een kleinere en/of goed geïsoleerde ruimtes verwarmen. Daarnaast is de kachel ideaal om in grotere ruimtes, met een grote warmtebehoefte, te plaatsen.