Drooff houtkachels

Drooff houtkachels

Ons assortiment

Drooff gelooft in de magie die vuur met zich mee brengt. Daarom zijn de houtkachels voorzien van extra grote ruiten. U heeft hierdoor een schitterend zicht op het vlammenspel. De bijzondere verbrandingstechniek van Drooff vermindert het ontstaan van fijnstof en een hoger rendement. U bespaart hierdoor geld en stookt milieuvriendelijk.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Merk: Drooff

per pagina
Sorteer op
Pagina

Houtkachels van Duitse makelij

Houtkachels van Duitse makelij

Economische en duurzame bron van warmte

Houtblokken zijn een economische en duurzame bron van warmte. Met dit uitgangspunt heeft Drooff de taak op zich genomen om met haar kachels de magie van vuur over te brengen. Het knetterende hout, de behaaglijke warmte en het schitterende vuurbeeld laat u zich thuis voelen. Dankzij de bijzondere, grote ruiten van de houthaarden heeft u optimaal zicht op het vlammenspel. Drooff Kaminofen produceert zijn duurzame en hoogwaardige houthaarden in de Duitse stad Brilon, het meeste beboste gebied in Duitsland. De kachels worden in het hoofdkwartier in Brilon door toegewijde experts ontworpen en getest op kwaliteit, zodat de betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Door de moderne verbrandingstechniek wordt het milieu zoveel mogelijk beschermd. Dankzij hoogwaardige materialen en jarenlange ervaring wordt de kwaliteit van een Drooff-kachel gegarandeerd. De kachels voldoen aan de strengste normen, namelijk milieuvriendelijkheid, veiligheid (brandgevaar), schone lucht en efficiëntie.

Aanbod aan bekledingen

Aanbod aan bekledingen

Ontdek de mogelijkheden

De kachels van Drooff zijn plaatstalen houtkachels die een aangename warmte in de woonruimte verspreiden. Deze houtkachels kunnen bekleed worden met keramiektegels, lakwerken en natuursteen afwerkingen. Voor de afwerking met natuursteen kunt u kiezen uit NatStone zandgestraald (steen), Sandstone saffraan (zandsteen), Wenge (donkerbruin), Whiterock (zuiverwit), Sandstone Curry (zandgeel) en PortStone (lichtgrijs). Bij de NatStone zorgt de Drooff houtkachel voor extra plezierige stralingswarmte in combinatie met convectiewarmte. Daarnaast kunt u kiezen voor een bekleding in keramiek. Het voordeel is dat keramiek hittebestendig is, veel warmte opslaat en in vele kleuren leverbaar is.

Verbrandingstechnologie

Verbrandingstechnologie

Uitstekende techniek

Fijn stof ontstaat bij een verkeerde luchttoevoer, een slechte verbranding en bij een lage temperatuur in de verbrandingskamer van de haard. Door de hoogwaardige verbranding van Drooff wordt dit voorkomen. De kwalitatieve verbrandingstechnologie van Drooff vermindert het ontstaan van fijn stof, verlaagt de CO2-uitstoot, zorgt voor een hoger rendement en een gezond binnenklimaat. De verbrandingstechnologie is getest en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstituten als RWE Power AG en DBI GTI gGmbH. Deze instanties keuren de uitstekende techniek van Drooff goed, zodat de houtkachels aan de wettelijke normen voldoen. Met een Drooff-houtkachel kunt u gegarandeerd een kleinere en/of goed geïsoleerde ruimtes verwarmen. Daarnaast is de kachel ideaal om in grotere ruimtes, met een grote warmtebehoefte, te plaatsen.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op