Barbas Box Panorama 55

Houtkachels

Adviesprijs

€ 3.559
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Barbas? De Barbas Box Panorama 55 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Barbas Box Panorama 55

De Barbas Box Panorama 55 is een heel bijzonder houtkachel uit de stal van het Nederlandse Barbas. De Barbas Box Panorama 55 is een moderne houtkachel met een bijzonder en tijdloos design. Laat u echter niet op het verkeerde been zetten door het bijzondere design van deze kwaliteitshaard. Achter de fraaie lijnen van de Barbas Box Panorama 55 vindt u de nieuwste materialen en een fraai voorbeeld van moderne brandoptimalisatie. De Barbas Box 55 Panorama is een bijzonder lid van de succesvolle Barbas Box familie. Deze serie bestaat uit diverse modellen houtkachels, beginnend bij de bescheiden Box 40 en eindigend bij de grote Box 80. Voor ieders warmtewens is er dus wel een Barbas Box te vinden die hem vervullen kan. De Barbas Box Panorama 55 is populair omdat hij met zijn vermogen van 7-9 kW goed aansluit bij de warmtebehoefte in de meeste moderne woningen. De Barbas Box Panorama 55 is vrijwel identiek aan de ‘standaard’ Barbas Box Panorama 55. Het verschil zit in de twee grote extra zijruiten die ervoor zorgen dat de Panorama versie een nog mooier zicht geeft op datgene waar het ons haardliefhebbers natuurlijk omgaat, het allermooiste houtvuur!

Kwaliteit gecombineerd met pure haardbeleving

Al sinds 1976 brengt Barbas pure vuurbeleving bij u thuis. Als houtkachelspecialist weet Barbas als geen ander dat een houthaard meer is dan enkel verwarming. Met de Barbas Box Panorama 55 laat Barbas zien dat ze weten wat houthaardliefhebbers wensen. Een prachtig en doordacht design, het allerlaatste op het gebied van brandertechniek en optimaal gebruiksgemak. Allemaal redenen voor die bijdragen aan het grote succes van de Barbas Box Panorama 55. Wanneer u kiest voor een houthaard uit de Barbas Box serie, dan kiest u voor een investering die zich uitbetaalt in sfeer en haardbeleving. De grote ruiten van de Barbas Box Panorama 55 geven u een uniek perspectief op het spel van de vuur en de vlammen. U ziet hoe wispelturige vlammen langzaam het hout verteren, u ziet de wegspringende vonken achter de kachelruit en hoort het typische rustgevende geknisper van verkolend hout. De Barbas Box 55 Panorama speelt met al uw zintuigen!

Barbas staat voor houtkachels van A-kwaliteit

Elke Barbas Box wordt met de grootste zorg en toewijding gefabriceerd. In de Nederlandse Barbas fabriek wordt elke haard geproduceerd met behulp van de modernste productiemethoden. In elke kachel uit deze bijzondere serie houthaarden herkent u echter ook direct de ambachtelijke kwaliteit waar Barbas zo bekend door is geworden Elke Barbas Box wordt gemaakt van 8mm dik hoogwaardig staal en heeft hierdoor een bijzonder lange levensduur. Barbas is trots op zijn reputatie en doet er alles aan om deze in ere te houden. Kwaliteit gaat bij Barbas altijd boven kwantiteit. Door gebruik te maken van de voordelen van deze tijd zonder het vakmanschap te vergeten heeft Barbas zijn naam gevestigd. Met passie voor het vak maakt Barbas houthaarden die elke kwaliteitstest aandurven. Om dit te garanderen wordt elke Barbas Box Panorama 55 uitvoerig getest voordat hij het Barbas terrein verlaat. In de Barbas Box 55 Panorama ziet u al het vakmanschap en de toewijding van 1 werknemer. 1 Deskundige medewerker vervaardigt elke Barbas Box van het begin tot aan het eind helemaal alleen. Door deze ambachtelijke aanpak weet Barbas de passie en verantwoordelijkheid van zijn werknemers ten volle te benutten. Deze bijzondere toewijding maakt van elke Barbas Box een houthaard de trots van een ervaren vakman. Waar ziet u dat nu nog tegenwoordig?

Personaliseer uw Barbas Box Panorama

De Barbas Box Panorama 55 is verkrijgbaar in diverse verschillende configuraties. Zo kunt u ervoor kiezen om uw Barbas Box 55 Panorama als vrijstaand te presenteren. Zeker in combinatie met de fraaie houtopslag een echte aanrader Deze houtopslag is in dezelfde stijl uitgevoerd als de Barbas Box Panorama 55 en geeft uw haard een exclusieve uitstraling. De natuurlijke vormen van het gestapelde hout vormen een fraai accent bij de strakke uitstraling van de Box zelf. De houtopslag is dus niet alleen erg handig, maar ook nog eens bijzonder stijlvol. Speciaal voor de Barbas Box serie heeft Barbas een speciaal Box rookkanaal ontwikkeld Deze speciale afvoerpijp is 195 cm lang en is in exact dezelfde kleur en stijl uitgevoerd als de Box zelf. Deze afvoerpijp zorgt voor een strak en vloeiend geheel vanaf de haard tot aan uw plafond. Zo worden de strakke lijn van de Barbas Box Panorama 55 voortgezet en klopt het gehele plaatje! Geen wonder dat ook professionals zoals interieurbouwers en architecten graag kiezen voor een houtkachel uit de Barbas Box serie!

Vrijstaande houtkachel of hangende houthaard

Als vrijstaande model is de Barbas Box Panorama 55 een verrijking in ieder interieur. Maar ook wanneer u wat minder traditioneel bent ingesteld heeft de Barbas Box 55 Panorama veel te bieden! He modulaire ontwerp van de Barbas Box maakt hem namelijk ook een erg geschikte hanghaard. Dit bijzondere concept wordt ook wel een zwevende presentatie genoemd. Hangend krijgt de haard een bijzonder speels en origineel effect dat vooral bij moderne interieurstijlen helemaal tot zijn recht komt! Laat u de Barbas Box Panorama 55 toch liever rusten op zijn pootjes? Door het slimme ontwerp is deze prachthaard ook erg fraai op een natuurstenen haardplateau of in een speciaal daarvoor ontworpen haardmeubel. Het tijdloze ontwerp maakt de Barbas Box geliefd bij liefhebbers van een moderne woonstijl, maar ook bij degenen die traditioneler zijn ingesteld. Nederland staat wereldwijd bekend om zijn vernieuwende designs en zijn succesvolle ontwerpers. De elegante wijze waarop de Barbas Box Panorama 55 functionaliteit weet te combineren met eenvoudige schoonheid maakt de Barbas Box ‘Dutch Design’ bij uitstek! Met de Barbas Box 55 Panorama maakt u een designstatement waar niemand omheen kan!

De Barbas Box Panorama is duurzaam en verantwoordelijk

Maar de Barbas Box Panorama 55 is natuurlijk meer dan alleen uiterlijk vertoon! De Barbas Box 55 Panorama is een stoere en robuuste no-nonsense houthaard die doet wat hij moet doen! Verscholen achter het fraaie design vindt een uiterst efficiënt verbrandingsproces plaats dat zorgt voor een hoog rendement van maar liefst 80%. Dit betekent dat 80% van alle opgewekte warmte ook daadwerkelijk wordt gebruikt om de omliggende ruimte te verwarmen. Dit is een erg hoog rendement waarmee Barbas laat zien dat verantwoord hout stoken ook anno nu nog prima mogelijk is! De Barbas Box behoort tot de duurzaamste haarden vanwege de geavanceerde verbrandingstechniek waardoor het verbrandingsproces optimaal verloopt. Hierdoor haalt u met een Barbas Box zoveel mogelijk warmte uit elke kilo hout! Door het doordachte verbrandingsconcept kan een Barbas Box met gemak een hele avond branden op slechts enkele blokken hout! De laatste decennia is het verbranden van hout in een kwaad daglicht komen te staan. Ook de houthaard ligt door nieuwe inzichten geregeld onder vuur. Bij het verbranden van hout komt de CO2 vrij die de boom tijdens zijn leven heeft opgenomen. CO2 is een broeikasgas en een veroorzaker van de klimaatverandering. Vrijgekomen blijft CO2 in onze atmosfeer waardoor warmte moeite krijgt om onze aarde te verlaten. Het is dus in ons gezamenlijke belang om zuinig om te springen met de middelen die ons ter beschikking staan. In de Barbas Box 55 Panorama ziet u dat Barbas dit heel goed begrijpt en er alles aan doet om met zo min mogelijk brandhout zo veel mogelijk te bereiken. Alles in de Barbas Box is erop gericht om zo efficiënt mogelijk warmte op te wekken die daarna zo goed mogelijk wordt opgeslagen. Met innovatieve technieken haalt de Barbas Box Panorama een indrukwekkend rendement van maar liefst 80%. Dit is een enorme verbetering wanneer we dit vergelijken met de schamele 30% rendement die de klassieke open haard leverde! Het interieur van de Barbas Box 55 Panorama is uitgevoerd met beton keramiek. Dit materiaal draagt bij aan een grondig en gelijkmatig verbrandingsproces en is bovendien in staat om warmte op te slaan. De Barbas Box 55 Panorama blijft heerlijke warmte stralen, ook geruime tijd na het doven van het laatste hout! De Barbas Box 55 geeft u dus maximaal haardbeleving bij minimaal houtverbruik!

Barbas Box Panorama 55 kopen

Wilt u meer weten over de Barbas Box Panorama 55, een bijzonder succesverhaal in de wereld van de houtkachels? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! Onze adviseurs zitten voor u klaar en voorzien u graag van vrijblijvend persoonlijk advies! Wij zijn al vele jaren officieel Barbas dealer. Bij ons vindt u daarom altijd de meest actuele modellen tegen de scherpste prijzen! Indien gewenst nemen wij ook graag de installatie van uw Barbas Bos 55 Panorama voor onze rekening. Ons team deskundige installateurs staan garant voor een veilige en betaalbare installatie in heel Nederland! Wilt u nader met ons kennismaken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze luxe showroom. Loop gewoon eventjes binnen voor inspiratie of maak even een afspraak indien u van onze aandacht verzekerd wilt zijn. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw droomhaard! Graag tot ziens!

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkBarbas
ModelVrijstaand, Vrijhangend
Vermogen5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandBeton keramiek
Hoogte cm64,9 cm
Breedte cm53,9 cm
Diepte cm41 cm

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Barbas Box Panorama 55 Houtkachels

Adviesprijs € 3.559

Meer weten over de Barbas Box Panorama 55? Graag vertellen we u meer over deze bijzonder fraaie houthaard van Barbas.
Ontvang aanbieding