Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas Box Panorama 55

Houtkachel
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.390

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Barbas Box Panorama 55

De Barbas Box Panorama 55 is een heel bijzonder houtkachel uit de stal van het Nederlandse Barbas. De Barbas Box Panorama 55 is een moderne houtkachel met een bijzonder en tijdloos design. Laat u echter niet op het verkeerde been zetten door het bijzondere design van deze kwaliteitshaard. Achter de fraaie lijnen van de Barbas Box Panorama 55 vindt u de nieuwste materialen en een fraai voorbeeld van moderne brandoptimalisatie. De Barbas Box 55 Panorama is een bijzonder lid van de succesvolle Barbas Box familie. Deze serie bestaat uit diverse modellen houtkachels, beginnend bij de bescheiden Box 40 en eindigend bij de grote Box 80. Voor ieders warmtewens is er dus wel een Barbas Box te vinden die hem vervullen kan. De Barbas Box Panorama 55 is populair omdat hij met zijn vermogen van 7-9 kW goed aansluit bij de warmtebehoefte in de meeste moderne woningen. De Barbas Box Panorama 55 is vrijwel identiek aan de ‘standaard’ Barbas Box Panorama 55. Het verschil zit in de twee grote extra zijruiten die ervoor zorgen dat de Panorama versie een nog mooier zicht geeft op datgene waar het ons haardliefhebbers natuurlijk omgaat, het allermooiste houtvuur!

Kwaliteit gecombineerd met pure haardbeleving

Al sinds 1976 brengt Barbas pure vuurbeleving bij u thuis. Als houtkachelspecialist weet Barbas als geen ander dat een houthaard meer is dan enkel verwarming. Met de Barbas Box Panorama 55 laat Barbas zien dat ze weten wat houthaardliefhebbers wensen. Een prachtig en doordacht design, het allerlaatste op het gebied van brandertechniek en optimaal gebruiksgemak. Allemaal redenen voor die bijdragen aan het grote succes van de Barbas Box Panorama 55. Wanneer u kiest voor een houthaard uit de Barbas Box serie, dan kiest u voor een investering die zich uitbetaalt in sfeer en haardbeleving. De grote ruiten van de Barbas Box Panorama 55 geven u een uniek perspectief op het spel van de vuur en de vlammen. U ziet hoe wispelturige vlammen langzaam het hout verteren, u ziet de wegspringende vonken achter de kachelruit en hoort het typische rustgevende geknisper van verkolend hout. De Barbas Box 55 Panorama speelt met al uw zintuigen!

Barbas staat voor houtkachels van A-kwaliteit

Elke Barbas Box wordt met de grootste zorg en toewijding gefabriceerd. In de Nederlandse Barbas fabriek wordt elke haard geproduceerd met behulp van de modernste productiemethoden. In elke kachel uit deze bijzondere serie houthaarden herkent u echter ook direct de ambachtelijke kwaliteit waar Barbas zo bekend door is geworden Elke Barbas Box wordt gemaakt van 8mm dik hoogwaardig staal en heeft hierdoor een bijzonder lange levensduur. Barbas is trots op zijn reputatie en doet er alles aan om deze in ere te houden. Kwaliteit gaat bij Barbas altijd boven kwantiteit. Door gebruik te maken van de voordelen van deze tijd zonder het vakmanschap te vergeten heeft Barbas zijn naam gevestigd. Met passie voor het vak maakt Barbas houthaarden die elke kwaliteitstest aandurven. Om dit te garanderen wordt elke Barbas Box Panorama 55 uitvoerig getest voordat hij het Barbas terrein verlaat. In de Barbas Box 55 Panorama ziet u al het vakmanschap en de toewijding van 1 werknemer. 1 Deskundige medewerker vervaardigt elke Barbas Box van het begin tot aan het eind helemaal alleen. Door deze ambachtelijke aanpak weet Barbas de passie en verantwoordelijkheid van zijn werknemers ten volle te benutten. Deze bijzondere toewijding maakt van elke Barbas Box een houthaard de trots van een ervaren vakman. Waar ziet u dat nu nog tegenwoordig?

Personaliseer uw Barbas Box Panorama

De Barbas Box Panorama 55 is verkrijgbaar in diverse verschillende configuraties. Zo kunt u ervoor kiezen om uw Barbas Box 55 Panorama als vrijstaand te presenteren. Zeker in combinatie met de fraaie houtopslag een echte aanrader Deze houtopslag is in dezelfde stijl uitgevoerd als de Barbas Box Panorama 55 en geeft uw haard een exclusieve uitstraling. De natuurlijke vormen van het gestapelde hout vormen een fraai accent bij de strakke uitstraling van de Box zelf. De houtopslag is dus niet alleen erg handig, maar ook nog eens bijzonder stijlvol. Speciaal voor de Barbas Box serie heeft Barbas een speciaal Box rookkanaal ontwikkeld Deze speciale afvoerpijp is 195 cm lang en is in exact dezelfde kleur en stijl uitgevoerd als de Box zelf. Deze afvoerpijp zorgt voor een strak en vloeiend geheel vanaf de haard tot aan uw plafond. Zo worden de strakke lijn van de Barbas Box Panorama 55 voortgezet en klopt het gehele plaatje! Geen wonder dat ook professionals zoals interieurbouwers en architecten graag kiezen voor een houtkachel uit de Barbas Box serie!

Vrijstaande houtkachel of hangende houthaard

Als vrijstaande model is de Barbas Box Panorama 55 een verrijking in ieder interieur. Maar ook wanneer u wat minder traditioneel bent ingesteld heeft de Barbas Box 55 Panorama veel te bieden! He modulaire ontwerp van de Barbas Box maakt hem namelijk ook een erg geschikte hanghaard. Dit bijzondere concept wordt ook wel een zwevende presentatie genoemd. Hangend krijgt de haard een bijzonder speels en origineel effect dat vooral bij moderne interieurstijlen helemaal tot zijn recht komt! Laat u de Barbas Box Panorama 55 toch liever rusten op zijn pootjes? Door het slimme ontwerp is deze prachthaard ook erg fraai op een natuurstenen haardplateau of in een speciaal daarvoor ontworpen haardmeubel. Het tijdloze ontwerp maakt de Barbas Box geliefd bij liefhebbers van een moderne woonstijl, maar ook bij degenen die traditioneler zijn ingesteld. Nederland staat wereldwijd bekend om zijn vernieuwende designs en zijn succesvolle ontwerpers. De elegante wijze waarop de Barbas Box Panorama 55 functionaliteit weet te combineren met eenvoudige schoonheid maakt de Barbas Box ‘Dutch Design’ bij uitstek! Met de Barbas Box 55 Panorama maakt u een designstatement waar niemand omheen kan!

De Barbas Box Panorama is duurzaam en verantwoordelijk

Maar de Barbas Box Panorama 55 is natuurlijk meer dan alleen uiterlijk vertoon! De Barbas Box 55 Panorama is een stoere en robuuste no-nonsense houthaard die doet wat hij moet doen! Verscholen achter het fraaie design vindt een uiterst efficiënt verbrandingsproces plaats dat zorgt voor een hoog rendement van maar liefst 80%. Dit betekent dat 80% van alle opgewekte warmte ook daadwerkelijk wordt gebruikt om de omliggende ruimte te verwarmen. Dit is een erg hoog rendement waarmee Barbas laat zien dat verantwoord hout stoken ook anno nu nog prima mogelijk is! De Barbas Box behoort tot de duurzaamste haarden vanwege de geavanceerde verbrandingstechniek waardoor het verbrandingsproces optimaal verloopt. Hierdoor haalt u met een Barbas Box zoveel mogelijk warmte uit elke kilo hout! Door het doordachte verbrandingsconcept kan een Barbas Box met gemak een hele avond branden op slechts enkele blokken hout! De laatste decennia is het verbranden van hout in een kwaad daglicht komen te staan. Ook de houthaard ligt door nieuwe inzichten geregeld onder vuur. Bij het verbranden van hout komt de CO2 vrij die de boom tijdens zijn leven heeft opgenomen. CO2 is een broeikasgas en een veroorzaker van de klimaatverandering. Vrijgekomen blijft CO2 in onze atmosfeer waardoor warmte moeite krijgt om onze aarde te verlaten. Het is dus in ons gezamenlijke belang om zuinig om te springen met de middelen die ons ter beschikking staan. In de Barbas Box 55 Panorama ziet u dat Barbas dit heel goed begrijpt en er alles aan doet om met zo min mogelijk brandhout zo veel mogelijk te bereiken. Alles in de Barbas Box is erop gericht om zo efficiënt mogelijk warmte op te wekken die daarna zo goed mogelijk wordt opgeslagen. Met innovatieve technieken haalt de Barbas Box Panorama een indrukwekkend rendement van maar liefst 80%. Dit is een enorme verbetering wanneer we dit vergelijken met de schamele 30% rendement die de klassieke open haard leverde! Het interieur van de Barbas Box 55 Panorama is uitgevoerd met beton keramiek. Dit materiaal draagt bij aan een grondig en gelijkmatig verbrandingsproces en is bovendien in staat om warmte op te slaan. De Barbas Box 55 Panorama blijft heerlijke warmte stralen, ook geruime tijd na het doven van het laatste hout! De Barbas Box 55 geeft u dus maximaal haardbeleving bij minimaal houtverbruik!

Barbas Box Panorama 55 kopen

Wilt u meer weten over de Barbas Box Panorama 55, een bijzonder succesverhaal in de wereld van de houtkachels? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! Onze adviseurs zitten voor u klaar en voorzien u graag van vrijblijvend persoonlijk advies! Wij zijn al vele jaren officieel Barbas dealer. Bij ons vindt u daarom altijd de meest actuele modellen tegen de scherpste prijzen! Indien gewenst nemen wij ook graag de installatie van uw Barbas Bos 55 Panorama voor onze rekening. Ons team deskundige installateurs staan garant voor een veilige en betaalbare installatie in heel Nederland! Wilt u nader met ons kennismaken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze luxe showroom. Loop gewoon eventjes binnen voor inspiratie of maak even een afspraak indien u van onze aandacht verzekerd wilt zijn. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw droomhaard! Graag tot ziens!

Beste prijs voor de Barbas Box Panorama 55?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Barbas Box Panorama 55
Categorie Houtkachels, Houtkachel informatie
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand, Vrijhangend
Merk Barbas
Systeem Open, Gesloten
Vermogen 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Deur Draaideur
Rendement 75% tot 80%
Breedte ruit 40 cm tot 60 cm
Kleur Zwart
Achterwand Beton keramiek
Hoogte cm 64,9 cm
Breedte cm 53,9 cm
Diepte cm 41 cm
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.390

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie