• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

JAcobus 6

Houtkachels
€ 2.195

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: JAcobus 6
  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving JAcobus 6

De Jacobus 6 is de kleinste kachel uit de superieure reeks voorzet houtkachels van Jacobus. De Jacobus 6 creëert een enorm fascinerend en sfeervol vlammenspel dankzij de goed te regelen luchttoevoer. De haard heeft een vermogen tussen de 3,5 en 7 kW. Hiermee kan hij een ruimte van maximaal 120m3 verwarmen.

Jacobus 6 Mis geen vlam

U hoeft geen vlammetje te missen van dit spannende houtvuur dankzij de enorme glazen ruit. Met zijn rendement van maar liefst 81% behoord de Jacobus 6 tot de hoogste rendementsklasse! Daarnaast is deze houtkachel voorzien van een schoon-ruit-systeem. Dit is een systeem dat koude lucht aanzuigt en over de ruit aan de binnenkant uitblaast. Hierdoor blijft het glas langer schoon, waardoor u langer kunt genieten van het spelende vuurbeeld.

De Jacobus 6 is een convectiekachel. Dit houdt in dat er koud lucht onder de kachel wordt aangezogen. Deze lucht wordt vervolgens verwarmd en via boven weer uitgestoten. De ruimte wordt dus via boven verwarmd. Dit soort kachels is uitermate geschikt wanneer u de haard dicht bij brandbare voorwerpen wilt plaatsen.

Kortom, een milieuvriendelijke en onverwoestbare kachel met een prachtig vuurbeeld.

Naast de Jacobus 6 is de Jacobus ook verkrijgbaar in andere groottes. Elke variant heeft een eigen vermogen. Daarnaast is elke variant zowel met een boven- als een achter aansluiting uitgevoerd.

Een vergelijkbaar product van de Jacobus 6 is te bewonderen in onze showroom  Wilt u een speciale prijs ontvangen voor deze haard? Kom naar onze showroom!

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJacobus
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,5 kW
Maximale vermogen7,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter130mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
KleurAntraciet
AfstandsbedieningNee
AchterwandKeramische gele panelen
Hoogte cm78
Breedte cm52
Diepte cm38
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

JAcobus houtkachel

Een JAcobus houtkachel

Past overal

Een haard die zijn oorsprong vindt in de begin jaren '80, dat is de JAcobus houtkachel. Bij de ontwikkeling en productie van deze haard is er optimaal gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken en materialen. Met als resultaat een fantastische kachel die voldoet aan alle richtlijnen en erg gebruiksvriendelijk is.

Maar er is méér. Een JAcobus houtkachel staat bekend om zijn eigen kenmerkende stijl: strak, stoer en tijdloos. Bij deze haard komen echt al uw verwachtingen uit. U heeft gegarandeerd vele jaren stookplezier.

JAcobus kachel

Kies de juiste JAcobus

Vermogen van 6 tot 12kW

De houtkachel van JAcobus is leverbaar in verschillende uitvoeringen met elk hun eigen vermogen. Deze vrijstaande houtkachels zijn uitgerust met een boven- of achteraansluiting. Haarden van JAcobus worden standaard gestraald en gespoten in een prachtige antraciet zwarte en hittebestendige lak.

Haard Vermogen Varianten
JAcobus 6 6 kW Basis, kook, doorkijkhaard
JAcobus 9 9 kW Basis, kook, doorkijkhaard
JAcobus 12 12 kW Basis, kook, doorkijkhaard

Technisch hoogstandje

De revolutionaire verbrandingstechniek

Elke houtkachel van JAcobus is ultraschoon en voorzien van de bekende gepatenteerde verbrandingstechniek. Dit technisch hoogstandje zorgt ervoor dat de warmteafgifte goed te regelen is. Een JAcobus haard is gemaakt van cortenstaal en heeft een lange levensduur.

Meer weten over de verbrandingstechniek? Bekijk de video.

Daarom JAcobus

Daarom JAcobus

5 voordelen op een rij

✔️ Goed regelbare warmteafgifte, deze haard is geschikt voor kleine en grote ruimtes.
✔️ Gebruiksvriendelijke houtkachel die voldoet aan alle regelgeving.
✔️ Dankzij het unieke verbrandingssysteem blijft de ruit lang schoon.
✔️ Alle houtsoorten kunnen gestookt worden in een JAcobus.
✔️ Topkwaliteit. De JAcobus brandkamer is gemaakt van hittebestendig cortenstaal dat zorgt voor een goede warmtegeleidende werking en een lange levensduur.

Leuke accessoires

Leuke accessoires

Bij een JAcobus houtkachel

Een haard van JAcobus maakt u helemaal compleet met leuke accessoires. Bijv. een gietijzeren theepot of waterketel. Deze unieke bijproducten zijn speciaal ontworpen om bij de haard te plaatsen.

Let op: wij verkopen deze accessoires niet los maar alleen in combinatie met een houtkachel van JAcobus.

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

JAcobus 6 Houtkachels

De JAcobus 6 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jacobus.
Ontvang aanbieding