• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Contura Connect 556

Houtkachels
€ 5.890

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

 • Bezoek aan huis, ook in uw regio
 • Altijd de beste prijs van Nederland en België
 • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
 • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Contura Connect 556

De Contura Connect 556 is de wat luxere 2.0 versie van de populaire Contura 556. Deze Contura Connect 556 maakt onderdeel uit van de populaire 500-serie. De 500-serie wordt ook weleens de meest populaire serie vrijstaande houtkachels van Europa genoemd. En waarom? Een prachtig design, compact formaat en zeer efficiënt in gebruik.

De Contura Connect 556 is een topper op het gebied van innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Neem bijvoorbeeld de toevoer van verse lucht, dit is automatisch geregeld. Hierdoor brandt de Contura Connect 556 altijd efficient en schoon en heeft u, met de bijbehorende app, elk uur van de dag de volledige controle over de haard. Ideaal toch?!

Over Contura 

Contura is verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van excellente Scandinavische houtkachels. Als een gedreven speler in zowel de Zweedse als Europese markten, legt het bedrijf de nadruk op de subtiele nuances van tijdloze klasse en efficiëntie in elk product.

Deze kachels zorgen voor een juiste verhouding tussen excellentie, esthetiek en gebruiksgemak. Een van de voornaamste doeltreffende aspecten is het toonaangevende Clean Burning System. Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat de kachelruit vrij blijft van roet en as door verwarmde lucht langs de glasoppervlakten te laten stromen.

Daarnaast dragen alle Contura haarden het CE-keurmerk en voldoen ze aan het EcoDesign keurmerk, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid verzekert. Iedere kachel wordt uitvoerig nagekeken op kwaliteit voordat deze de fabriek verlaat, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een perfecte ervaring.

Optimale verbranding bij de Contura Connect 556

Zuurstof en vuur gaan hand in hand, immers de aanvoer van verse lucht zorgt voor een mooi en schoon vuur. Bij de Contura Connect 556 is dit echt kinderspel geworden. De haard zelf regelt, d.m.v. drie motoraangedreven kleppen, de gewenste hoeveelheid zuurstof. Zo brandt deze houtkachel altijd op het meest efficiënt en schoon.

Uniek bij de Contura Connect 556: Bediening via App

De Contura Connect 556 kunt u bedienen via de app. Via de app stelt u het gewenste vermogen in en de kachel doet de rest. De apps is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Diverse slimme functies zorgen er voor dat er altijd een goed beeld is van de gewenste warmte-energie die nodig is.

Specificaties Contura Connect 556

 • Voorzien van een glazen deur
 • Kleuren: zwart en wit
 • Automatisch luchttoevoer systeem
 • Afmeting hxbxd: 107,1cm x 49,5cm x 49,5cm
 • Energieklasse: A
 • Rendement: 83%

Meer informatie over de Contura Connect 556?

Is uw enthousiasme gewekt over de Contura Connect 556 en wilt u inzicht in de mogelijkheden? Wij horen graag van u. Onze medewerkers staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en raad te geven. 

Bezoek onze gezellige showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verrassen door de ambiance van onze haarden. Dit maakt het mogelijk om te bepalen of de Contura Connect 556 uitstekend aansluit op wat u verwacht, terwijl u op hetzelfde moment wordt geïnspireerd door het uitgebreide aanbod. 

Heeft u geen tijd om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een professional de opties onderzoeken? Neem contact met ons op.

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkContura
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Hoogte cm107,1cm
Breedte cm49,5cm
Diepte cm49,5cm
Wel/niet draaibaarDraaibaar

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Contura Connect 556 Houtkachels

Kies voor de Contura Connect 556, een prachtige vrijstaande houtkachel van Contura.

Ontvang aanbieding