• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic

Houtkachels
€ 3.525

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic

De Jydepejsen Cozy Classic is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoge kwaliteit. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een moderne vormgeving samengaat met geavanceerde technologie.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Met ons exclusieve luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige controle over de vlammen en warmteafgifte.

Ze garanderen dat iedere houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks zorgeloos geniet van de Jydepejsen Cozy Classic.

Een vleugje elegantie en warmte met een vrijstaande haard

De Jydepejsen Cozy Classic is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Door het betoverende vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Cozy Classic er direct voor dat het een sfeervol middelpunt van de ruimte is. Het vinden van de juiste plek voor deze vrijstaande haard is tevens heel eenvoudig. Hierdoor is het geen probleem als u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard centraal in de ruimte wilt plaatsen of gebruik de haard als een mooie manier om de ruimte te verdelen.

Ook genieten van de Jydepejsen Cozy Classic?

Bent u op zoek naar aanvullende informatie over de Jydepejsen Cozy Classic? Laat het ons weten. We begeleiden u graag met uitmuntend advies. 

Bezoek onze luxe showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verwonderen door de ambiance van de haarden. Hierdoor kunt u bepalen of de Jydepejsen Cozy Classic voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verrassen door alle alternatieven. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de mogelijkheden met een expert wilt bespreken, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding