• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Premium

Ons assortiment

De Spartherm Premium is een bijzondere serie van Spartherm liftdeurhaarden. Deze serie bestaat uit vier geweldige modellen, namelijk twee fronthaarden, een hoekhaard en een driezijdige haard. Iedere houthaard is zeer gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en uiterst efficiënt. Het liftdeursysteem beschikt over een betrouwbare deurconstructie en is zeer soepel te bedienen. Door de strakke afwerking van de stevige deur geniet u van een uitstekend zicht op het verbluffende vlammenspel.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Bijzondere Spartherm Premium houthaarden

Bijzondere Spartherm Premium houthaarden

Aanzienlijk rendement

Met een vloeiende handeling schuift u het glas naar boven of beneden. Zo kunt u met een Spartherm Premium haard open en gesloten stoken. Daarnaast is de binnenkant gemakkelijk te bereiken, zodat u het glas een grondige schoonmaak kunt geven. De zuinige kachels zijn voorzien met een rendement van maar liefst 80%. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten. Het vuurbeeld wakkert u aan met de eenvoudige, roestvrijstalen luchtregeling naast het glas. Deze schuif dient u slechts naar boven of naar beneden te bewegen. Zo bepaalt u de perfecte temperatuur in uw woonkamer. De achterwand is uitgevoerd met donkere chamotte, waardoor het toestel een aanzienlijk rendement behoudt. Door de donkere binnenzijde vallen de verleidende vlammen meer op, zodat het vuurzicht prachtig tot zijn recht komt. Tevens voorkomt de achterwand de kans op condensatie. Tot slot zijn de haarden uitgevoerd met een verzonken stookruimte, zonder zichtbare bedrukkingen of kaders. Dankzij deze ruimte zullen de houtblokken niet uit de houthaard vallen. Hierdoor wordt de veiligheid in uw woonkamer gewaarborgd. Elke Spartherm Premium haard bezit zijn eigen vermogen, formaat en bijzondere vormgeving.

Spartherm Premium Corner 68x40x50

Spartherm Premium Corner 68x40x50

Compact formaat

Spartherm Premium Corner 68x40x50: is een prachtige lifdeurhaard die u in een linkerhoek of een rechterhoek kunt plaatsen. Deze tweezijdige houthaard wekt een nominaal vermogen van 9,6kW op. Dankzij het compacte formaat is de Spartherm Premium Corner 68x40x50 vrijwel overal te plaatsen.

Spartherm Premium Triple 60x38x50

Spartherm Premium Triple 60x38x50

Blikvanger in huis

Spartherm Premium Triple 60x38x50:is een driezijdige inbouwhaard met hoge ruiten. Standaard wordt dit toestel in de kleur zwart geleverd. Met de langwerpige ombouw heeft u met de Spartherm Premium Arte 3RL-60H ongetwijfeld een blikvanger in huis.

Benieuwd naar de houthaarden van Spartherm?

Benieuwd naar de houthaarden van Spartherm?

Neem gerust contact met ons op!

Haardenexpert heeft in de luxe showroom een aantal Spartherm haarden en houtkachels brandend opgesteld. Deze modellen kunt u gerust bekijken, zodat u ook wordt voorzien van deskundige advies.