• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Swing Corner 46x46x51

Houtkachels
€ 3.935

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Swing Corner 46x46x51

De Spartherm Swing Corner LR 46 x 46 x 51. Meer weten over deze prachtige tweezijdige houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Spartherm

Gedurende meer dan 3 decennia heeft het Duitse merk Spartherm een stevige reputatie opgebouwd als de ideale keuze voor kwalitatieve haarden. Blijven vernieuwen, duurzaamheid en uitstekende kwaliteit zijn de focuspunten waarop hun reputatie rust

Ieder ontwerp van een Spartherm houtkachel is doordacht en met precisie vervaardigd, waarbij de unieke chamotte bekleding een essentieel component is. Chamotte is een hoogwaardige vuurvaste steen en verzekert een efficiënte warmteverdeling, een hoog rendement en schone ruiten. Met een minimalistisch ontwerp laten de haarden het betoverende vlammenspel volledig schitteren, waardoor u wordt omarmd door de warmte en charme die alleen Spartherm bezit.

Voordelen van een inbouwhaard

Een inbouwhaard is een smaakvolle verrijking voor uw huis. Wat deze optie echt onderscheidt, is hoe uitstekend het zich mengt met uw ruimte. Het strakke ontwerp van een inbouwhaard maakt het de ideale aanvulling op een eigentijdse en elegante inrichting.

Het gaat verder dan alleen esthetiek, een inbouwhaard heeft ook een nuttige kant dankzij zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw leefruimte niet alleen geweldig oogt, maar tevens aangenaam aanvoelt. Nieuwe inbouwhaarden zijn voorzien van slimme technologieën die een effectieve en gelijkmatige warmteverspreiding verzekeren, wat resulteert in een comfortabele en huiselijke sfeer, zelfs als het kouder wordt.

Let op: het kiezen voor een inbouwhaard zorgt bij bestaande situaties voor aanzienlijke veranderingen aan de woning. Een inbouwhaard is om deze reden perfect als u een nieuwbouwwoning heeft verkregen of op (korte) termijn groots gaat verbouwen. 

Spartherm Swing Corner LR 46 x 46 x 51 aanschaffen

Bent u benieuwd naar de Spartherm Swing Corner LR 46 x 46 x 51 en wilt u meer informatie over de haard? Twijfel niet om contact op te nemen. We ondersteunen u graag met uitstekend advies. 

Zodra u de warmte en knusse sfeer van onze haarden zelf wenst te beleven, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor ontdekt u of de Spartherm Swing Corner LR 46 x 46 x 51 perfect past bij uw wensen en kunt u zich verder laten inspireren door het omvangrijke aanbod. 

Is uw agenda te vol om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de mogelijkheden bekijken? Laat ons naar u toekomen voor advies aan huis, zodat u in alle comfort en rust de ideale beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Swing Corner 46x46x51 Houtkachels

De Spartherm Swing Corner 46x46x51 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding