• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Module M

Houtkachels
€ 4.140

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Module M

De Spartherm Linear Module M. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Spartherm

Al ruimschoots 35 jaar zorgt het Duitse merk Spartherm voor betrouwbare en hoogwaardige haarden. Ze worden geprezen om hun baanbrekende ideeën, milieuvriendelijkheid en ambitie voor ultieme perfectie, waardoor ze een uitmuntende reputatie hebben verworven

Er wordt aandacht besteed aan elk detail tijdens het ontwerpproces, met als typerende eigenschap de chamotte bekleding. Chamotte is een excellente vuurvaste steen en verzekert een doeltreffende warmteverdeling, een hoog rendement en schone glasoppervlakken. Met een minimalistisch design laten de haarden het intrigerende vlammenspel ten volle schitteren, waardoor u wordt omarmd door de warmte en charme die alleen Spartherm kan bieden.

Voordelen van een vrijstaandehaard

Een vrijstaandehaard creëert een ideale balans tussen klasse en gebruiksgemak. Wat een inbouwhaard echt onderscheidt, is hoe uitstekend het zich mengt met uw huis. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp is een inbouwhaard een ideale optie voor een strak ingerichte ruimte.

Het draait meer om dan alleen een mooie toevoeging, een vrijstaandehaard heeft ook een praktische kant dankzij zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw huis niet alleen prachtig oogt, maar ook prettig aanvoelt. Moderne vrijstaandehaarden bevatten intelligente technologieën die bijdragen aan een effectieve en gelijkmatige warmteverspreiding, waardoor uw woning comfortabel en sfeervol blijft wanneer de temperaturen buiten dalen.

Let op: het kiezen voor een vrijstaandehaard zorgt bij bestaande situaties voor meerdere aanpassingen aan het huis. We adviseren daarom altijd om voor een vrijstaandehaard te gaan, wanneer een verhuizing naar een nieuwbouwwoning op de planning staat of wanneer u grote verbouwingsplannen hebt. 

Spartherm Linear Module M kopen

Bent u op zoek naar meer informatie over de Spartherm Linear Module M? Neem gerust contact met onze adviseurs op. Onze specialisten geven u graag advies, waardoor u binnenkort ten volle plezier beleeft aan de haard. 

Wanneer u de warmte en knusse sfeer van onze haarden zelf wilt ervaren, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de gelegenheid om te ontdekken of de Spartherm Linear Module M uitstekend past bij uw wensen, en u kunt u meteen laten inspireren door de diversiteit van onze haarden. 

Beschikt u niet over tijd om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een professional de keuzes bekijken? Beleef de handigheid van advies op maat bij u thuis, waar u rustig de optimale keuze kunt maken voor uw situatie.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,8 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerZonder externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Module M Houtkachels

De Spartherm Linear Module M is een vrijstaande houtkachel van het merk Spartherm.

Ontvang aanbieding