Spartherm CV

Spartherm CV

Ons assortiment

Een Spartherm Cv-haard is een prachtig alternatief om uw gehele huis te verwarmen, waarbij u fors bespaart op de stookkosten. De Cv-haard wordt namelijk aangesloten op een bestaand of nieuw Cv-systeem. De warmte van het houtvuur wordt gebruikt om, via de warmtewisselaar, het water voor uw centrale verwarming te verwarmen. Hierdoor is de CV-haard in staat om één of meerdere ruimtes tegelijkertijd te voorzien van een behaaglijke temperatuur (radiatoren en vloerverwarming). Het warme water is ook te vervoeren naar uw badkamer, zodat u kostenbesparend kunt douchen of in bad kunt liggen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Spartherm CV-houthaard

Spartherm CV-houthaard

Bijzonder verwarmingssysteem

Spartherm is momenteel één van de hoogstaande merken die gespecialiseerd is in de productie van kwalitatieve CV-haarden. Het uiterlijk van de Spartherm CV-haarden is hetzelfde gebleven als de normale houthaarden, stijlvol en eigentijds. De binnenkant van de toestellen is een wereld van verschil, de CV-haard is namelijk voorzien van een bijzonder verwarmingssysteem. Dankzij dit systeem is de haard in staat om veel warmte te produceren bij een aanzienlijk rendement. De toestellen van Spartherm zijn verkrijgbaar met een openslaande deur of een liftdeur. Kiest u voor een liftdeur? Dan is het mogelijk om zowel open als gesloten te stoken. Wanneer u open stookt, geniet u eindeloos van de overheerlijk houtgeur en het ontspannende geluid van de knetterende houtblokken. Het nadeel is dat het rendement zakt en de verbranding minder effectief is. Om een optimale verbranding en een aanzienlijk rendement te bereiken, schakelt u over tot gesloten stoken. Alle haarden zijn standaard uitgerust met een watermantel als verwarmingssysteem. Wilt u ook op een duurzame en kostenbesparende manier voor een gezonder milieu zorgen? Werp direct een blik op alle modellen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op