• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear

Ons assortiment

De Spartherm Linear is een compacte serie met vier prachtige inbouw houthaarden. Dankzij de strakke inbouw en de uitgebreide mogelijkheden vormt een Spartherm Linear haard zeker een prachtig geheel met uw interieur. Een Spartherm houtkachel is toepasbaar iniedere woonsituatie.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Spartherm Linear serie

Spartherm Linear serie

Hoogwaardige lijn

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis heeft Spartherm een hoogwaardige lijn op de markt gezet. De toestellen van de Spartherm Linear serie zijn voorzien van een kwalitatieve verbranding, een minimalistische vormgeving en een aanzienlijk rendement van maar liefst 80%. Door het forse rendement bespaart u ongetwijfeld op uw stookkosten. Alle modellen worden standaard afgeleverd met een zwarte frontbekleding en een witte binnenafwerking. Het zwarte kader is te verkrijgen in drie verschillende breedtes, namelijk 60mm, 80mm en 100mm. Deze moderne inzethaarden passen zowel in een klassiek als een modern wooninterieur.

Gebruiksvriendelijke houthaarden

Gebruiksvriendelijke houthaarden

Sensationeel vuurbeeld

Om het vlammenspel aan te wakkeren, maakt u gebruik van de roestvrijstalen hendels onderin de houthaard. U beweegt simpelweg de hendels, voor de primaire en secundaire toevoer, naar links of naar rechts om de gewenste temperatuur te bereiken. In combinatie met de juiste houtblokken en eersteklas verbranding ontstaat er een sensationeel vuurbeeld. Optioneel kunt u de haarden uitvoeren met een ventilator, waardoor de warmte beter verspreid wordt. Het verschil in de Spartherm Linear modellen zit voornamelijk in het nominale vermogen en de afmetingen.