• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dovre Tai

Ons assortiment

De Dovre TAI-Serie biedt u stijlvolle houtkachels aan in verschillende maten. Met een vermogen van minimaal 6,5 en maximaal 11 kW is elke woonkamer gemakkelijk te verwarmen. De reeks staat bekend om zijn tijdloze design en zijn gezellige uitstraling.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Tijdloze gezelligheid

Tijdloze gezelligheid

Compact formaat

Dovre heeft met de TAI-Serie een aantal interessante houtkachels als collectie. Deze reeks gaat van groot naar klein. De grootste houtkachel uit de serie is de Dovre TAI55 WD. De middelste haard is de Dovre TAI45 WD. De kleinste houtkachel uit de Dovre TAI-Serie is de Dovre TAI35 WT. Alle haarden zijn voorzien van een stijlvolle uitstraling. Prachtig afgewerkte lijnen en een Scandinavisch design. Elke houthaard is stuk voor stuk tijdloos. Hierdoor passen de houthaarden in vrijwel ieder wooninterieur.

Dankzij de breedte van de houthaarden is het gemakkelijk om grote stukken hout tot wel 55 cm in de verbrandingskamer te leggen. Ook is, met dank aan deze brede verbrandingskamer, het zicht op het vuur geweldig. Over de gehele breedte van de kamer komt een prachtige oranje gloed over uw muren. De haarden staan daarom ook garant voor avonden vol gezelligheid. Met de haarden van de Dovre TAI-Serie is thuiskomen nog aangenamer dan ooit tevoren. Bij de Dovre TAI35 WT is er een elegante deurhendel. En door het compacte formaat past de haard in vrijwel elke hoek van de kamer. De serie van Dovre heeft dus veel interessants te bieden.

Efficiënte houtkachels

Efficiënte houtkachels

Fantastische houthaarden

De Dovre TAI-Serie geeft u dus een geweldige sfeer. Maar naast de gezelligheid biedt de reeks nog iets belangrijks, efficiëntie. De Dovre TAI houtkachels zijn namelijk allemaal voorzien van een hoog vermogen. Dit vermogen gaat van minimaal 6,5 naar 11 kW. Met dit hoge vermogen is het zeer gemakkelijk om uw woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur. Daarnaast hebben de houtkachels een rendement van maar liefst 80%. Met dit hoge rendement behoudt u veel warmte in uw woning. Dit scheelt fors in uw energiekosten.

Daarbij draagt u met het hoge rendement uw steentje bij aan een beter milieu. Dit maakt dat de houtkachels van Dovre zeer efficiënt en zuinig zijn. De Dovre TAI-Serie biedt u dus een prachtige gezelligheid en een geweldig praktisch product. Wilt u meer weten over één van deze fantastische houthaarden? Lees dan vooral de hier bovenstaande productomschrijvingen.