Dovre Tai

Dovre Tai

Ons assortiment

De Dovre TAI-Serie biedt u stijlvolle houtkachels aan in verschillende maten. Met een vermogen van minimaal 6,5 en maximaal 11 kW is elke woonkamer gemakkelijk te verwarmen. De reeks staat bekend om zijn tijdloze design en zijn gezellige uitstraling.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Tijdloze gezelligheid

Tijdloze gezelligheid

Compact formaat

Dovre heeft met de TAI-Serie een aantal interessante houtkachels als collectie. Deze reeks gaat van groot naar klein. De grootste houtkachel uit de serie is de Dovre TAI55 WD. De middelste haard is de Dovre TAI45 WD. De kleinste houtkachel uit de Dovre TAI-Serie is de Dovre TAI35 WT. Alle haarden zijn voorzien van een stijlvolle uitstraling. Prachtig afgewerkte lijnen en een Scandinavisch design. Elke houthaard is stuk voor stuk tijdloos. Hierdoor passen de houthaarden in vrijwel ieder wooninterieur.

Dankzij de breedte van de houthaarden is het gemakkelijk om grote stukken hout tot wel 55 cm in de verbrandingskamer te leggen. Ook is, met dank aan deze brede verbrandingskamer, het zicht op het vuur geweldig. Over de gehele breedte van de kamer komt een prachtige oranje gloed over uw muren. De haarden staan daarom ook garant voor avonden vol gezelligheid. Met de haarden van de Dovre TAI-Serie is thuiskomen nog aangenamer dan ooit tevoren. Bij de Dovre TAI35 WT is er een elegante deurhendel. En door het compacte formaat past de haard in vrijwel elke hoek van de kamer. De serie van Dovre heeft dus veel interessants te bieden.

Efficiënte houtkachels

Efficiënte houtkachels

Fantastische houthaarden

De Dovre TAI-Serie geeft u dus een geweldige sfeer. Maar naast de gezelligheid biedt de reeks nog iets belangrijks, efficiëntie. De Dovre TAI houtkachels zijn namelijk allemaal voorzien van een hoog vermogen. Dit vermogen gaat van minimaal 6,5 naar 11 kW. Met dit hoge vermogen is het zeer gemakkelijk om uw woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur. Daarnaast hebben de houtkachels een rendement van maar liefst 80%. Met dit hoge rendement behoudt u veel warmte in uw woning. Dit scheelt fors in uw energiekosten.

Daarbij draagt u met het hoge rendement uw steentje bij aan een beter milieu. Dit maakt dat de houtkachels van Dovre zeer efficiënt en zuinig zijn. De Dovre TAI-Serie biedt u dus een prachtige gezelligheid en een geweldig praktisch product. Wilt u meer weten over één van deze fantastische houthaarden? Lees dan vooral de hier bovenstaande productomschrijvingen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op