• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dovre Vintage

Ons assortiment

De Dovre Vintage houtkachels staan bekend om het compacte formaat. Hierdoor zijn de houtkachels uitstekend te plaatsen op vrijwel elke plek in uw woning. De houtkachels zijn voorzien van een tijdloos design. Zo passen de haarden in elk wooninterieur.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Serie: Vintage

Merk: Dovre

per pagina
Sorteer op

Compacte houtkachels

Compacte houtkachels

Dovre Vintage houtkachels

De Vintage-Serie van het befaamde merk Dovre staat bekend om de compacte houtkachels. De houtkachels van de serie passen door dit compacte design op elke plek in uw woonkamer. De Dovre Vintage serie is voorzien van een tijdloos uiterlijk. Dit zorgt ervoor dat de houtkachels in elke wooninterieur passen. Zo past één van deze schitterende haarden dus ook bij u. De houtkachels geven u naast een schitterend uiterlijk ook een prachtig vuurbeeld. Ondanks het kleine formaat van de houtkachels beschikken deze toch over een royale ruit. Hierdoor kunt u vanuit de gehele kamer genieten van een schitterend vuur. De haarden zijn daarom echte sfeermakers in uw woning. Elke haard uit de Dovre Vintage serie staat garant voor sfeervolle avonden met het hele gezin. De houthaarden geven u het gevoel van echt thuiskomen. Laat u verrassen door één van deze prachtige houtkachels.

Klein maar krachtig

Klein maar krachtig

Hoog vermogen en rendement

De haarden van de Dovre Vintage-Serie zijn dus erg compact. Toch beschikt elke haard over een hoog vermogen. Met een vermogen van 5 tot 9 kW beschikt u namelijk over een kleine krachtpatser. Het vermogen is genoeg om de gemiddelde kamer te verwarmen met een aangename temperatuur. Met deze serie hoeft u dus nooit in de kou te zitten. Dit aanzienlijke vermogen is bijzonder voor zo’n compacte serie haarden. De vrijstaande houtkachels van Dovre beschikken ook over een uitzonderlijk hoog rendement. Het rendement van maar liefst 84% houdt in dat er maar 16% van de warmte verloren gaat. U behoudt dus veel warmte van het stoken in uw huis. Daardoor bespaart u fors op uw energierekening. Ook draagt u dankzij dit hoge rendement een steentje bij aan een beter milieu. Naast het hoge vermogen en rendement biedt de Dovre Vintage-Serie u nog iets handigs. U kunt namelijk zelf de kleur van de houthaard bepalen. Hierdoor geeft u de haard zijn eigen unieke uiterlijk. Stel dus zelf uw houthaard samen. Laat u inspireren door deze prachtige Dovre Vintage-Serie.