• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dovre Rock

Ons assortiment

De houtkachels in de Rock-serie van het merk Dovre zijn robuust door het gietijzer, maar toch subtiel afgewerkt met zacht vormgeving en randen. Hierdoor past hij in vrijwel alle interieurstijlen. Daarnaast bevatten de kachels een slam-lock systeem, waardoor de kachels makkelijke sluiten. De kachels zijn tevens voorzien van een boven- en achteraansluiting voor het afvoeren van de rook. De kachels zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen, zodat er voor iedereen wel het juiste te vinden is.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Dovre Rock

Dovre Rock

Mooi zicht op het vuurbeeld

De houtkachels in de Rock-serie van het merk Dovre, zijn stoer en robuust doordat ze vervaardigd zijn uit gietijzer, maar ze hebben ook een wat subtielere kant, vanwege de afgeronde hoeken. Hierdoor passen deze kachels in vele verschillende interieurstijlen. De haarden beschikken allemaal over een rendement van 80%, waardoor u snel en effectief kunt genieten van de warmte van de kachel. De kachels bevatten over een slam lock-mechanisme. Hierdoor valt de deur van de kachel mooi dicht en vallen ze automatisch in het slot. De haarden beschikken allemaal over een uitgekiende verbrandingskamer met secundaire verbranding, een aansluiting voor buitenlucht-toevoer en een airwash systeem zodat u te allen tijde kunt genieten van een schone ruit en daarmee een mooi zicht op het vuurbeeld.

Varianten

Keuze genoeg

Type     Afmeting
Rock 350     B 51 x H 70,5 x D 37,5 cm
Rock 500     B 66 x H 70,5 x D 37,5 cm

De Dovre Rock-serie bestaat eigenlijk uit twee basis kachels, te weten de Dovre Rock 350 en de Dovre Rock 500. Het verschil tussen deze twee houtkachels zit hem in de grootte. De Dovre Rock 500 is zo’n 15 centimeter breder dan de Dovre Rock 350. De hoogte en de diepte van beide haarden zijn gelijk aan elkaar.

Daarnaast zijn de haarden nog in 3 verschillende varianten te verkrijgen. Zo bestaat er de kachel op 4 poten, eentje met een handig vak om hout in op te slaan of de Rock op een tablet. Deze drie varianten zijn in allebei de formaten te verkrijgen.

Rock 350 & Rock 500

Rock 350 & Rock 500

Assortiment Dovre Rock

Rock 350

De drie varianten van de Rock 350 hebben een nominaal vermogen van 7,0kW en kunnen houtblokken met een maximum van 35 centimeter stoken.

Rock 500

De drie varianten van de Rock 500 hebben daarentegen een nominaal vermogen van 9,0kW en kunnen houtblokken met een maximum van 50 centimeter stoken.