• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dovre Vista

Ons assortiment

De Dovre-vista serie staat bekend om de strakke designs waarbij vooral de aandacht gevestigd wordt op het vuur en niet op het toestel.  Deze serie bevat 4 verschillende inbouwhaarden met diverse afmetingen, te weten de Vista 900, Vista 800, Vista 700 en Vista 600. Daarnaast zijn de haarden in diverse afwerkingen en opties te verkrijgen, zodat de haard naar wens samen te stellen is. De haarden van Dovre beschikken over een hoog rendement. Hierdoor bespaart u op uw energierekening.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Dovre Vista

Dovre Vista

Uitzonderlijk hoog rendement

De haarden in de Dovre Vista-serie zijn budgetvriendelijke en passen zeer goed in een clean interieur. Dit komt omdat bij de haarden de aandacht voornamelijk is gericht op het vuurbeeld en niet de uiterlijk van het toestel zelf. De haarden bevatten een bovenaansluiting en hebben een uitzonderlijk hoog rendement van meer dan 80% vanwege de slim ontworpen, vernieuwende verbrandingskamer. De haarden bevatten één luchtschuif die bedoeld is voor zowel primaire als secundaire lucht en een buitenaansluiting. De haarden worden geleverd inclusief asbak.

Dovre Vista haarden

Dovre Vista haarden

Perfect zicht op de dansende vlammen

Bovenstaande inbouwhaarden zijn uitgerust in stijlvol, zwart gelakt plaatstaal en gietijzer en zijn voorzien van een grote ruit. Zo heeft u perfect zicht op de dansende vlammen. Deze gebruikt materialen zorgen voor een subtiele en elegante uitstraling waardoor hij past in moderne interieurs.

Optioneel

Optioneel

Mogelijkheden Dovre Vista

In eerste instantie bevatte de Vista-serie alleen de Vista 600, Vista 700, Vista 800 en de Vista 900. Later zijn daar de Vista 700i en de Vista 800i aan toegevoegd. Het verschil met de eerder toegevoegde haarden is het feit dat de i-haarden inzethaarden zijn. Daarnaast bieden de Vista-haarden de mogelijkheid om te kiezen voor een zeer minimalistische rand of een afwerkkader van 2,5 centimeter.