Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Contura 600

De Contura 600-serie staat bekend om zijn haarden met een tijdloos design. De haarden zijn stuk voor stuk duurzaam. De houtkachels zijn uitgerust met een grote verbrandingskamer, zodat u er robuuste stukken hout in kan leggen.

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Prachtige sfeermakers

De Contura 600-serie is een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar sfeer in de woonkamer. De haarden zijn stuk voor stuk uitgerust met een grote verbrandingskamer. Dankzij deze grootte heeft u de mogelijkheid om grote stukken hout in uw houtkachel te leggen. Ook is er bij de verschillende haarden allemaal een royale ruit geplaatst. Deze ruit zorgt voor een geweldig zicht op het vuur en een prachtige vuurgloed in de kamer. De haarden verwarmen uw woonkamer uitstekend met een hoog vermogen van gemiddeld 9kW. Zo heeft u een heerlijk knapperend vuurtje met een aangename temperatuur in uw woonkamer. Doordat er constant warme lucht langs de ruit wordt gestuurd, is er minder vorming van roest. U hoeft de haard dus minder vaak schoon te maken om toch te kunnen genieten van een glashelder vuurzicht.

 

De verschillen

Deze serie van Contura heeft als basis de Contura 650. Deze Contura 650 heeft een prachtige tijdloze afwerking en is ook nog eens beschikbaar met verschillende topplaten. U kunt kiezen tussen een topplaat van lamellen, staal of massief speksteen. Kies voor een oven om heerlijke recepten te maken op de warmte van de houthaard. De Contura 655 is uitgerust met zijruiten. Hierdoor komt de oranje gloed van het vuur in uw gehele kamer. Ook zijn veel houtkachels van de 600-serie uitgerust met het bijzondere speksteen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Contura 660T en de Contura 620T. Dankzij de bekleding met speksteen wordt de warmte van het vuur vastgehouden. Tot wel enkele uren na het doven van het vuur wordt deze opgespaarde warmte afgegeven. Dit bespaart u geld op uw energierekening. Het effect wordt nog eens versterkt door het hoge rendement van 79% van alle Contura’s uit de serie. Het hoge rendement betekent dat u minder warmte verliest aan de buitenlucht. U heeft dus met evenveel hout meer warmte. Hierdoor bespaart u kosten en u bent tevens milieuvriendelijk aan het stoken.