• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Contura 620 T Style

Houtkachels
€ 5.695

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Contura 620 T Style

Kies voor de Contura 620 T Style van Contura. Een moderne houtkachel die past in iedere woning.

Over Contura

Contura bedenkt en produceert hoogwaardige Scandinavische houtkachels. Als gemotiveerde speler in zowel de Zweedse als Europese markten, legt het bedrijf de nadruk op de subtiele nuances van tijdloze klasse en efficiëntie in elk product.

De kachels presenteren een perfecte samensmelting van excellentie in vakmanschap, uitstraling en gebruiksgemak. Het innovatieve Clean Burning System heeft de reputatie als een van de meest handige functies. Door verwarmde lucht langs de ruiten te laten circuleren, vermindert dit systeem roet en as, wat zorgt voor een heldere en schone kachelruit.

Alle Contura kachels zijn voorzien van het CE-keurmerk en voldoen aan het EcoDesign keurmerk, wat duidt op dat ze betrouwbaar zijn en het milieu sparen. Iedere kachel wordt uitvoerig nagekeken op kwaliteit, voorafgaand aan het verlaten van de fabriek, zodat u onbezorgd kunt genieten van een perfecte ervaring.

Een vrijstaande haard: een mooie toevoeging aan uw ruimte

De Contura 620 T Style is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar het is ook het geval dat het een veelzijdige haard is.

Dankzij zijn warme gloed en fenomenaal vuurbeeld is de Contura 620 T Style de ster van de ruimte, met als gevolg dat de haard goed tot zijn recht komt. Wat ervoor zorgt dat dit model nog indrukwekkender is, is de flexibiliteit zodra het op installatie aankomt. U monteert deze haard zonder problemen op iedere gewenste plek, waarbij flexibiliteit en gemak samengaan. Besluit om de Contura 620 T Style in een knus hoekje te plaatsen, als centraal punt van de woonkamer, of laat de haard stralen als een geweldige tunnelhaard, waarmee u een grotere oppervlakte op een smaakvolle wijze kunt verdelen.

Ook genieten van de Contura 620 T Style?

Zoekt u extra informatie over de Contura 620 T Style? Twijfel niet om ons te benaderen. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de sfeer van onze haarden ervaren, dan verwelkomen we u graag in onze luxe showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de kans om te ontdekken of de Contura 620 T Style goed past bij uw behoeften, en u kunt zich meteen laten betoveren door de verscheidenheid van onze haarden. 

Geen tijd om naar de showroom te komen, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een expert? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkContura
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
StijlScandinavische houtkachel, Zweedse houtkachel
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
KleurGrijs, Zwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandVermiculiet
Hoogte cm113
Breedte cm59
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Kachels van Contura

Kachels van Contura

Zekerheid van Zweedse kwaliteit

Een Contura houtkachel wordt geproduceerd in Zweden, in een van de modernste kachelfabrieken ter wereld. Hier vindt het ontwerp en de productontwikkeling van Contura houtkachels plaats. Evenals de montage van alle kachel onderdelen. Daardoor is er volledige controle over de kwaliteit in al haar facetten. Contura kachels worden in heel Europa verkocht en gewaardeerd om hun tijdloze ontwerp, effectiviteit en hoge kwaliteit.

✅ Zweedse kwaliteit producten
✅ Uitvinder van bewust stoken
✅ Persoonlijk samenstellen met accessoires
✅ Kachels voor élke woonstijl

Contura 600

Kies de juiste Contura 600

Volop mogelijkheden

Haard Vuurzicht Afmeting (hxbxd) Omschrijving
Contura 610 Style Front 126x54x49,5cm Zwart, gietijzeren deur
Contura 610G Style Front 126x54x49,5cm Zwart of wit, glazen deur
Contura 610AG Style Front 126x54x49,5cm Zwart met artstone
Contura 620 Style Front 129x58x51,5cm Zwart, gietijzeren deur
Contura 620T Style Front 129x58x51,5cm Zwart, speksteen
Contura 690 Style Front 165x54x49,5cm Zwart, glazen of gietijzeren deur
Contura 690G Style Front 165x54x49,5cm Wit, glazen deur
Contura 690AG Style Front 165x54x49,5cm Wit, glazen deur
Contura 690T Style Front 168x58x51,5cm Zwart, speksteen

Automatische startfunctie

Voor snelle ontbranding

Een uniek kenmerk van Contura is de innovatieve automatische startfunctie die de luchtstroom door het rooster regelt. Hierdoor kan de deur gesloten blijven tijdens het aansteken van de houtblokken. De houthaard functioneert daarmee volledig onafhankelijk van de lucht in de ruimte. Bovendien geeft het een veilig gevoel om de kacheldeur tijdens het aansteken niet open te hoeven laten.

Handige boostfunctie

Nagloeiende as 'redden'

De boostfunctie zorgt ervoor dat u nagloeiende as die bijna gedoofd is, kunt ”redden”. Zet de linkerhendel open, zodat er verse zuurstof vanaf de onderzijde wordt aangevoerd. Op deze wijze wordt het gloeiende as opgestookt, waarmee u nieuw hout kunt aansteken. Kort daarna kunt u dan weer genieten van een prachtig, warm vuur.

Stook verantwoord

Stook verantwoord

Kies bewust

Stoken op hout bespaart u geld op de energierekening en is beter voor het milieu. De kachels van Contura hebben een moderne en effectieve verbrandingstechniek en behoren tot de meest effectieve ter wereld. De uitstootniveaus liggen onder de Zweedse en Europese grenswaarden, op voorwaarde dat u op de juiste manier stookt. In ons blog goed hout stoken staan 10 tips verzameld over het stoken van uw kachel. Dat is het beste voor u én voor het milieu.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Contura 620 T Style Houtkachels

De Contura 620 T Style is een vrijstaande houtkachel van het merk Contura.

Ontvang aanbieding