• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 Tenore

Element4 Tenore

Ons assortiment

De Element4 Tenore lijn bestaat uit drie prachtige, frameloze doorkijkhaarden met een simplistische vormgeving. Het drietal: de Element4 Tenore 140 en de Element4 Tenore 240 vormen samen een bijzondere serie. Deze gashaarden zijn ideaal te gebruiken als ruimteverdeler, waarmee u de woonkamer en eetkamer stijlvol van elkaar scheid. Het mooie aan deze haarden is dat u door de haard heen naar de andere ruimte kunt kijken. Dankzij het tweezijdige en brede vuurzicht geniet u eindeloos vanuit twee ruimtes van het levensechte vlammenspel.

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Tenore

Merk: Element4

per pagina
Sorteer op

Element4 Tenore 240

Element4 Tenore 240

Prachtig vuurbeeld

Het laatste model is ook het breedste model uit de Element4 Tenore serie. Dit toestel heeft namelijk een ruitbreedte van maar liefst 240cm. Door de tweezijdige ruit kunt u dubbel genieten van het prachtige vuurbeeld. In combinatie met de optionele Big Log brander decoratie komt het vlammenspel prachtig tot zijn recht. De Element4 Tenore 240 is uitermate geschikt voor grotere woonruimtes, vanwege het formaat en het nominale vermogen van 15kW. Dit is ongetwijfeld een gashaard die direct in het oog springt.

Bijzondere verbranding Element4 Tenore 240

Bijzondere verbranding Element4 Tenore 240

Drie dubbele verbranding

De Element4 Tenore 240 heeft een drie dubbele verbranding. Dat houdt in dat er een primaire, secundaire en een tertiaire verbranding is. Primaire verbranding vindt plaats direct na het aansteken van de haard. Tijdens het aanmaken van de haard moet de primaire luchttoevoer maximaal geopend zijn voor een goede toevoer van zuurstof. Na de opwarmingsfase van de haard moet de primaire luchttoevoer gesloten worden en gaat de primaire verbranding over in secundaire verbranding. Met de secundaire luchttoevoer worden de hete gassen naverbrand. De secundaire luchtstroom stroomt meestal van boven naar beneden langs het glas van de haard, waardoor de ruit goed schoon blijft. De Tenore 240 heeft ook nog een tertiaire verbranding: deze extra luchttoevoer zorgt voor een optimale verbranding. Hiermee wordt de brandstof nog vollediger benut en is er bijna geen sprake van uitstoot van schadelijke stoffen. Het rendement van uw haard wordt door de tertiaire verbranding nog hoger en de emissiewaarden lager.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op