• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 Cupido

Element4 Cupido

Ons assortiment

De Element4 Cupido serie bestaat uit twee prachtige inbouwhaarden op gas, namelijk de Element4 Cupido 50 en de Element4 Cupido 70 . Deze frameloze gashaarden zijn standaard voorzien van een prachtige houtset, een stalen achterwand en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Beide toestellen hebben een vierkante vormgeving en een beperkte inbouwdiepte. Doordat de haarden frameloos ingebouwd worden, zijn de lijsten nauwelijks zichtbaar voor het blote oog. U behoudt continu een prachtig zicht op het verbluffende vlammenspel.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Element4 Cupido 50

Element4 Cupido 50

Vriendelijke en schappelijke prijs

De Element4 Cupido 50 is dankzij de beperkte afmetingen uitermate geschikt voor kleinere of goed geïsoleerde ruimtes. Denk hierbij aan een plaatsing in de woonkeuken, eetkamer of een kleine woonruimte. Zoals eerder gezegd worden de Cupido haarden standaard geleverd met een stalen achterwand en een houtset als brander decoratie. Tegen een meerprijs voert u de haard uit met een fraaie witte of stalen achterwand. De meerprijs geldt ook voor optionele branderdekkingen Carrara kiezels en de brilliants en blackstone bodembedekkers. Met een nominaal vermogen van 5,8kW wordt uw woonruimte optimaal verwarmd. Dit model wordt tegen een zeer vriendelijke en schappelijke prijs aangeboden.

Element4 Cupido 70

Element4 Cupido 70

Beperkte inbouwdiepte

Voor een groter en krachtiger model gaat u voor de Element4 Cupido 70. Het toestel is in staat om een nominaal vermogen van 7,6kW op te wekken. Daarnaast is de gashaard voorzien van een zeer beperkte inbouwdiepte van 28cm. Dit betekent dat de Element4 Cupido 70 weinig ruimte in beslag neemt. Om de gashaard een persoonlijk karakter te geven, gaat u voor een passende achterwand en brander decoratie. Neem een keus uit de achterwanden nostalgisch steenmotief, wit of zwart glazen achterwand, modern steenmotief of staalwand. Daarnaast zorgt een fraaie brander decoratie voor een bijzonder vuurbeeld. Standaard wordt het toestel geleverd met een houtset. Tegen een meerprijs is de gashaard leverbaar met de decoraties blackstone of Carrara kiezels.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op