Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Cupido

De Element4 Cupido serie bestaat uit twee prachtige inbouwhaarden op gas, namelijk de Element4 Cupido 50 en de Element4 Cupido 70 . Deze frameloze gashaarden zijn standaard voorzien van een prachtige houtset, een stalen achterwand en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Beide toestellen hebben een vierkante vormgeving en een beperkte inbouwdiepte. Doordat de haarden frameloos ingebouwd worden, zijn de lijsten nauwelijks zichtbaar voor het blote oog. U behoudt continu een prachtig zicht op het verbluffende vlammenspel.

 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Twee Element4 Cupido gashaarden

 

Element4 Cupido 50

De Element4 Cupido 50 is dankzij de beperkte afmetingen uitermate geschikt voor kleinere of goed geïsoleerde ruimtes. Denk hierbij aan een plaatsing in de woonkeuken, eetkamer of een kleine woonruimte. Zoals eerder gezegd worden de Cupido haarden standaard geleverd met een stalen achterwand en een houtset als brander decoratie. Tegen een meerprijs voert u de haard uit met een fraaie witte of stalen achterwand. De meerprijs geldt ook voor optionele branderdekkingen Carrara kiezels en de brilliants en blackstone bodembedekkers. Met een nominaal vermogen van 5,8kW wordt uw woonruimte optimaal verwarmd. Dit model wordt tegen een zeer vriendelijke en schappelijke prijs aangeboden.

 

Element4 Cupido 70

Voor een groter en krachtiger model gaat u voor de Element4 Cupido 70. Het toestel is in staat om een nominaal vermogen van 7,6kW op te wekken. Daarnaast is de gashaard voorzien van een zeer beperkte inbouwdiepte van 28cm. Dit betekent dat de Element4 Cupido 70 weinig ruimte in beslag neemt. Om de gashaard een persoonlijk karakter te geven, gaat u voor een passende achterwand en brander decoratie. Neem een keus uit de achterwanden nostalgisch steenmotief, wit of zwart glazen achterwand, modern steenmotief of staalwand. Daarnaast zorgt een fraaie brander decoratie voor een bijzonder vuurbeeld. Standaard wordt het toestel geleverd met een houtset. Tegen een meerprijs is de gashaard leverbaar met de decoraties blackstone of Carrara kiezels.