Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Bidore

De Element4 Bidore serie wordt gevormd door vier fraaie modellen, namelijk de Element4 Bidore 70, Element4 Bidore 95MKII, Element4 Bidore 140 MKII en de Element4 Bidore 100H. Bij ieder toestel heeft u een scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan een brander decoratie, een fraaie achterwand en zelfs een haardplateau van MDF of natuursteen. Standaard wordt elk model geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat u de gashaard eenvoudig aan- en uitschakelt.

 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Vier fantastische tweezijdige gashaarden van Element4

 

Element4 Bidore 70

Dit is een compacte gashaard met een geringe inbouwdiepte van 33,3cm. Deze haard is ideaal te plaatsen in de hoek, zodat u vanuit diverse posities een optimaal zicht heeft op het prachtige vlammenspel. Met een nominaal vermogen van 7,6kW wordt uw woonruimte voorzien van een plezierige temperatuur. Het toestel is leverbaar met diverse brander decoraties als een houtset, Carrara kiezels en de prachtige brilliants en blackstone bodembedekkers.

 

Element4 Bidore 95 MKII

De Element4 Bidore 95 MKII is een slag groter dan de Element4 Bidore 70. Beide toestellen hebben hetzelfde beperkte inbouwdiepte, waardoor de haarden vrijwel overal te plaatsen zijn. Met een ruitbreedte van maar liefst 91,5cm heeft u een verbluffend zicht op de verleidende vlammen. Om dit vuurbeeld te ondersteunen, kiest u voor een passende brander decoratie. Daarnaast is het mogelijk om met de gashaard op propaangas of aardgas te stoken. Zodoende wekt u een nominaal vermogen van 9,1kW op.

 

Element4 Bidore 140 MKII

Het derde model uit de Element4 Bidore serie betreft de grootste haard van de vier. Deze tweezijdige gashaard is namelijk voorzien van een ruitbreedte van maar liefst 140cm. Hierdoor ontstaat er een sensationeel breed vuurzicht waar u eindeloos van geniet. U heeft de mogelijkheid om het toestel in een linker- of een rechterhoek te plaatsen. De keus ligt volledig bij u! Om het u gemakkelijk te maken, wordt de Element4 Bidore 140 MKII standaard geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kunt u vanaf een afstand de gashaard eenvoudig aan- en uitschakelen.

 

Element4 Bidore 100H

Tenslotte komt het hoogste model aan bod, namelijk de Element4 Bidore 100H. Deze haard is voorzien van 75cm hoge ruiten, waardoor er een spectaculair hoog vuurbeeld ontstaat. Optioneel is het toestel uit te voeren met de Big Log brander decoratie. Hierbij wordt de brander fraai bedekt door een grootse boomstam, wat bijna niet te onderscheiden is van een echte stam. Om het helemaal compleet te maken, combineert u de tweezijdige gashaard met een haardplateau van MDF of natuursteen.