Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Modore

Element4 staat bekend om zijn zeer geringe inbouwdiepte, dit geldt natuurlijk ook bij de modellen uit de Element4 Modore serie. Door de ondiepe inbouw is een Element4 Modore haard in vrijwel elke situatie te plaatsen. Het vermogen van de Element4 Modore modellen varieert van 7 kW tot maar liefst 15 kW. En net als de andere series van Element4 heeft de Modore serie een prachtig vlammenspel. Stookt u op half vermogen? Dan kunt u nog steeds genieten van de verbluffende hoge vlammen. Standaard wordt er een luxe afstandsbediening meegeleverd bij de gashaarden van Element4.

 

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 2
 2. 1
 3. 2

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 2
 2. 1
 3. 2

Element4 Modore aanbod

Type   Ruitbreedte Vermogen
Element4 Modore 70 MKII   71,4 cm   7,6 kW
Element4 Modore 100 MKII   91 cm   9,1 kW
Element4 Modore 100H   98,4 cm   9,8 kW
Element4 Modore 140   137,6 cm   9,5 kW
Element4 Modore 185   185 cm   15 kW
Element4 Modore 240   237,6 cm   15 kW

 

 

 

 

 

Hierboven ziet u de verschillende modellen van de Element4 Modore serie. Door de zeer geringe inbouwdiepte is de Element4 Modore een geweldige oplossing op plaatsen waar niet zoveel diepte is, bijvoorbeeld bij een smalle woonkamer. Om een beter beeld te scheppen, worden hieronder een aantal gashaarden toegelicht.
Element4 Modore inbouwgashaarden

 

 • Element4 Modore 70 MKII

De Element4 Modore 70 MKII is een ondiepe gashaard met een minimalistische vormgeving. Door de strakke inbouw wordt de nadruk gelegd op het verbluffende vuurzicht. Om het vuurzicht te ondersteunen, is de haard standaard voorzien van een houtset. Hierdoor wordt er een levensecht vlammenspel getoond waar u eindeloos van geniet. Met één druk op de knop van de afstandsbediening creëert u direct een heerlijke sfeer en warmte in uw woonruimte.

 • Element4 Modore 100 MKII

Voor een bredere gashaard is de Element4 Modore 100 MKII een uitstekende keus. Met een brander decoratie als een houtset of Carrara kiezels ontstaat er een verbluffend vuurbeeld. Deze vlammen bekijkt u door de brede kachelruit die strak is afgewerkt. Een grotere haard betekent ook een krachtiger vermogen, namelijk 9,1kW. Een ideaal vermogen om grote woonruimtes een behaaglijke temperatuur te geven.

 • Element4 Modore 240

Heeft u woonruimte een grote oppervlakte en droomt u van een breed vuurzicht? Dan is de Element4 Modore 240 ongetwijfeld uw droomhaard. Deze gashaard met een ruitbreedte van maar liefst 240cm zorgt voor een spectaculair vlammenspel. De drie branders zijn over de gehele breedte verspreid, waardoor een breed vuurzicht ontstaat. Kies voor een centrale plaatsing in uw woonruimte en u bekijkt vanuit diverse hoeken naar de levensechte vlammen.

Opties Element4 Modore

Bij de Element4 Modore heeft u de keuze tussen verschillende opties. Zo kunt u uw eigen branderdecoratie kiezen, en heeft u verschillende keuzes met betrekking tot de achterwand. Bij de achterwanden kunt u kiezen uit een standaard staal vlakke achterwand, maar het is ook mogelijk om te gaan voor zwart keramisch glas.

Branderdecoraties:

 

 • Houtset (de Modore 100H is alleen te verkrijgen met een houtset)
 • Witte Carrara kiezels
 • Grijs marmersplit

 

 

Verschillende achterwand mogelijkheden Element4 Modore

Stalen vlakke achterwand   Lamellen achterwand    
Vlak staal    Zwart keramisch glas