Element4 Lucius

Element4 Lucius

Ons assortiment

De Element4 Lucius gashaarden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, van tunnel tot roomdivider modellen. Iedere gashaarden wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, waarmee de vlammen geheel regelbaar zijn. Daarnaast zijn de Element4 Lucius gashaarden ook voorzien van een thermostaat functie, zodat u uw eigen temperatuur bepaalt in de ruimte waar de haard staat.

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Lucius

Merk: Element4

per pagina
Sorteer op

Geringe inbouwdiepte

Geringe inbouwdiepte

Natuurlijk en realistisch vlammenspel

De Element4 Lucius gashaarden zijn allemaal relatief ondiep, ongeveer 10cm ondieper dan veel alternatieve gashaarden van andere merken. Een groot voordeel van een ondiepe gashaard is dat u minder ruimte in beslag hoeft te nemen wanneer u een gashaard wenst. U zult nu wel denken dat u minder vlammen krijgt omdat de haard ondieper is maar dat is zeker niet zo, deze Element4 inbouw gashaarden zijn voorzien van een natuurlijk en realistisch vlammenspel waarbij u goed moet kijken of het nou een gas of houthaard is.

Realistische houtset

Realistische houtset

Speciaal vuurbeeld

Alle Element4 Lucius gashaarden zijn voorzien van een speciaal houtset, in combinatie met hun buisbrander creëerd Element4 het mooiste en natuurlijkste vuurbeeld ten opzichte van alle andere gashaarden. De buisbrander van Element4 is een brander die over bijna de gehele breedte van de haard door loopt, dit zorgt voor een extra vol vlambeeld. Element4 probeert zich altijd te onderscheiden van alle andere gashaarden, dat is ook zeker weer gelukt met deze Element4 Lucius gashaarden. Deze keer heeft Element4 een speciaal houtset laten ontwikkelen waarvan de stammen niet meer massief zijn, dit zorgt voor een extra gloed in het houtset waardoor het lijkt dat de stammen echt branden. Sommige stammen mogen ook op de brander liggen zodat je een groot gloeibed ontwikkeld onder in de haard. Andere gashaard fabrikanten leveren een houtset die geheel massief is, hiermee heb je niet zo’n speciaal vuurbeeld omdat de stammen dan maar nauwelijks gloeien.

Opties Element4 Lucius serie

Opties Element4 Lucius serie

Vele opties

Alle Element4 Lucius gashaarden zijn verkrijgbaar met vele soorten opties zoals: verschillende branderdecoraties, afstandsbedieningen en verschillende soorten binnenwerk

Binnenwerk Element4 Lucius

Binnenwerk Element4 Lucius

Element4 Lucius achterwanden

Alle Element4 Lucius gashaarden worden standaard geleverd met een zwart stalen binnenwerk, dit zorgt voor een strak geheel. 

Bij de ondestaande Element4 Lucius modellen is een zwart glazen binnenwerk tegen een meerprijs leverbaar, dit binnenwerk zorgt voor een optische vergroting van het vlammenspel. De vlammen weerspiegelen in de spiegelwand en daardoor zie je de vlammen dubbel op.

E-Save Element4

E-Save Element4

Speciale module

De E-Save is een speciale module die op de Element4 gashaarden kan worden aangesloten, bij deze module wordt ook een speciale afstandsbediening geleverd waar de haard ook mee te regelen is. Wanneer u de E-Save functie kiest kan u het vlammenspel laten moduleren, de vlammen gaan dan automatisch hoger en lager. Doordat de vlammen automatisch hoger en lager gaan krijg je een extra speels vuurbeeld, hierdoor is de haard bijna niet te onderscheiden van een houthaard.

Power Fan Element4

Power Fan Element4

Ideale oplossing

Wil u een gashaard en kan de pijp niet door de gevel of door het dak naar buiten? Kies dan voor een Element4 gashaard met de Power Fan. De Power Fan is een speciaal ontwikkelde ventilator die op het rookkanaal kan worden aangesloten, hiermee kan het rookkanaal via bijvoorbeeld de kruipruimte naar buiten worden gewerkt. Ideaal wanneer u dus niet met de pijp niet door het dak of door de gevel kan en toch een gashaard wil hebben.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op