Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Lucius

De Element4 Lucius gashaarden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, van tunnel tot roomdivider modellen. Iedere gashaarden wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, waarmee de vlammen geheel regelbaar zijn. Daarnaast zijn de Element4 Lucius gashaarden ook voorzien van een thermostaat functie, zodat u uw eigen temperatuur bepaalt in de ruimte waar de haard staat.

 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Element4 Lucius gashaarden

Type   Ruitbreedte Vermogen
Element4 Lucius 70   70 cm   9,3 kW
Element4 Lucius 70 Roomdivider   70 cm   9,3 kW 
Element4 Lucius 140R   139 cm   8,7 kW
Element4 Lucius 140CR 1/3   139 cm   8,7 kW
Element4 Lucius 140CR 2/3   139 cm   8,7 kW
Element4 Lucius 140 Tunnel   137 cm   8,7 kW

 

 

 

 


 

Geringe inbouwdiepte

De Element4 Lucius gashaarden zijn allemaal relatief ondiep, ongeveer 10cm ondieper dan veel alternatieve gashaarden van andere merken. Een groot voordeel van een ondiepe gashaard is dat u minder ruimte in beslag hoeft te nemen wanneer u een gashaard wenst. U zult nu wel denken dat u minder vlammen krijgt omdat de haard ondieper is maar dat is zeker niet zo, deze Element4 inbouw gashaarden zijn voorzien van een natuurlijk en realistisch vlammenspel waarbij u goed moet kijken of het nou een gas of houthaard is.

Realistische houtset

Alle Element4 Lucius gashaarden zijn voorzien van een speciaal houtset, in combinatie met hun buisbrander creëerd Element4 het mooiste en natuurlijkste vuurbeeld ten opzichte van alle andere gashaarden. De buisbrander van Element4 is een brander die over bijna de gehele breedte van de haard door loopt, dit zorgt voor een extra vol vlambeeld. Element4 probeert zich altijd te onderscheiden van alle andere gashaarden, dat is ook zeker weer gelukt met deze Element4 Lucius gashaarden. Deze keer heeft Element4 een speciaal houtset laten ontwikkelen waarvan de stammen niet meer massief zijn, dit zorgt voor een extra gloed in het houtset waardoor het lijkt dat de stammen echt branden. Sommige stammen mogen ook op de brander liggen zodat je een groot gloeibed ontwikkeld onder in de haard. Andere gashaard fabrikanten leveren een houtset die geheel massief is, hiermee heb je niet zo’n speciaal vuurbeeld omdat de stammen dan maar nauwelijks gloeien.

Opties Element4 Lucius serie

Alle Element4 Lucius gashaarden zijn verkrijgbaar met vele soorten opties zoals: verschillende branderdecoraties, afstandsbedieningen en verschillende soorten binnenwerk

 

Bellfires View Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires View Bell 3 Lamellen achterwand        
Realistische Houtstammen set    Witte carrara stenen   Witte marmersplit    Grijze marmersplit

Binnenwerk Element4 Lucius

Alle Element4 Lucius gashaarden worden standaard geleverd met een zwart stalen binnenwerk, dit zorgt voor een strak geheel. 

Bij de ondestaande Element4 Lucius modellen is een zwart glazen binnenwerk tegen een meerprijs leverbaar, dit binnenwerk zorgt voor een optische vergroting van het vlammenspel. De vlammen weerspiegelen in de spiegelwand en daardoor zie je de vlammen dubbel op.

-          Element4 Lucius 140R

-          Element4 Lucius 140 CR 1/3

-          Element4 Lucius 140 CR 2/3

E-Save Element4

De E-Save is een speciale module die op de Element4 gashaarden kan worden aangesloten, bij deze module wordt ook een speciale afstandsbediening geleverd waar de haard ook mee te regelen is. Wanneer u de E-Save functie kiest kan u het vlammenspel laten moduleren, de vlammen gaan dan automatisch hoger en lager. Doordat de vlammen automatisch hoger en lager gaan krijg je een extra speels vuurbeeld, hierdoor is de haard bijna niet te onderscheiden van een houthaard.

Power Fan Element4

Wil u een gashaard en kan de pijp niet door de gevel of door het dak naar buiten? Kies dan voor een Element4 gashaard met de Power Fan. De Power Fan is een speciaal ontwikkelde ventilator die op het rookkanaal kan worden aangesloten, hiermee kan het rookkanaal via bijvoorbeeld de kruipruimte naar buiten worden gewerkt. Ideaal wanneer u dus niet met de pijp niet door het dak of door de gevel kan en toch een gashaard wil hebben.