• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 Bidore

Element4 Bidore

Ons assortiment

De Element4 Bidore serie wordt gevormd door fraaie modellen, namelijk de Element4 Bidore 140 MKII, Bidore 140 en de Element4 Bidore 100H. Bij ieder toestel heeft u een scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan een brander decoratie, een fraaie achterwand en zelfs een haardplateau van MDF of natuursteen. Standaard wordt elk model geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat u de gashaard eenvoudig aan- en uitschakelt.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Bidore

Merk: Element4

per pagina
Sorteer op

Element4 Bidore 100

Element4 Bidore 100

Compacte gashaard

Dit is een compacte gashaard met een geringe inbouwdiepte van 33,3cm. Deze haard is ideaal te plaatsen in de hoek, zodat u vanuit diverse posities een optimaal zicht heeft op het prachtige vlammenspel. Met een nominaal vermogen van 7,6kW wordt uw woonruimte voorzien van een plezierige temperatuur. Het toestel is leverbaar met diverse brander decoraties als een houtset, Carrara kiezels en de prachtige brilliants en blackstone bodembedekkers.

Element4 Bidore 140

Element4 Bidore 140

Eindeloos genieten

Het derde model uit de Element4 Bidore serie betreft de grootste haard van de vier. Deze tweezijdige gashaard is namelijk voorzien van een ruitbreedte van maar liefst 140cm. Hierdoor ontstaat er een sensationeel breed vuurzicht waar u eindeloos van geniet. U heeft de mogelijkheid om het toestel in een linker- of een rechterhoek te plaatsen. De keus ligt volledig bij u! Om het u gemakkelijk te maken, wordt de Element4 Bidore 140 MKII standaard geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kunt u vanaf een afstand de gashaard eenvoudig aan- en uitschakelen.

Element4 Bidore 240H

Element4 Bidore 240H

Spectaculair hoog vuurbeeld

Tenslotte komt het laatste model aan bod, namelijk de Element4 Bidore 240H. Deze haard is voorzien van 57 cm hoge ruiten, waardoor er een spectaculair hoog vuurbeeld ontstaat. Optioneel is het toestel uit te voeren met de Big Log brander decoratie. Hierbij wordt de brander fraai bedekt door een grootse boomstam, wat bijna niet te onderscheiden is van een echte stam. Om het helemaal compleet te maken, combineert u de tweezijdige gashaard met een haardplateau van MDF of natuursteen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op