• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 Sky

Element4 Sky

Ons assortiment

De Element4 Sky serie wordt gevormd door twee hoge gashaarden van hoogwaardige kwaliteit, namelijk de Element4 Sky front en de Element4 Sky T. Beide modellen hebben een glashoogte van maar liefst 160cm en een zeer geringe inbouwdiepte. Hierdoor kunnen de toestellen in vrijwel iedere woonruimte geplaatst worden. Om het fraaie vlammenspel op te wekken, maakt u gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo creëert u, vanuit de luie stoel, een heerlijke sfeer en warmte in uw woonruimte.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

element4 sky

De verticale gashaarden van Element4 Sky

Element4 Sky

De Element4 Sky gashaard heeft een frontaal vuurzicht en een nominaal vermogen van 10kW. Om de haard af stemmen op uw interieur, kiest u uit verschillende prachtige achterwanden. Neem bijvoorbeeld een weloverwogen keuze uit een stalen vlakke wand of een zwarte glazen wand. Standaard is dit model voorzien van een houtstammenset die fraai in de haard is afgewerkt. Deze set lijkt sprekend op echte houtstammen, zodat het vuurbeeld zo realistisch mogelijk oogt.

element4 sky

Element4 Sky T

Levensecht houtstammen set

Naast de Element4 Sky is ook de Element4 Sky T voorzien van verschillende maten ruithoogtes, een levensecht houtstammenset, een afstandsbediening, een krachtig vermogen van 10kW en stalen achterwand. Het verschil zit hem juist in de vormgeving. De Element4 Sky T is namelijk een prachtige doorkijkhaard die twee ruimtes van elkaar scheidt en koppelt. Hierdoor ontstaat er een hoog een ruimtelijk effect in uw woonruimte. Plaats deze haard bijvoorbeeld tussen de eetkamer en woonkamer. Vanuit de ene ruimte kijkt u door de gashaard naar de andere ruimte.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op