Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Sky

De Element4 Sky serie wordt gevormd door twee hoge gashaarden van hoogwaardige kwaliteit, namelijk de Element4 Sky en de Element4 Sky T. Beide modellen hebben een glashoogte van maar liefst 160cm en een zeer geringe inbouwdiepte. Hierdoor kunnen de toestellen in vrijwel iedere woonruimte geplaatst worden. Om het fraaie vlammenspel op te wekken, maakt u gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo creëert u, vanuit de luie stoel, een heerlijke sfeer en warmte in uw woonruimte.

 

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

De verticale gashaarden van Element4 Sky

Element4 Sky

De Element4 Sky gashaard heeft een frontaal vuurzicht en een nominaal vermogen van 10kW. Om de haard af stemmen op uw interieur, kiest u uit verschillende prachtige achterwanden. Neem bijvoorbeeld een weloverwogen keuze uit een stalen vlakke wand of een zwarte glazen wand. Standaard is dit model voorzien van een houtstammenset die fraai in de haard is afgewerkt. Deze set lijkt sprekend op echte houtstammen, zodat het vuurbeeld zo realistisch mogelijk oogt.

 

Element4 Sky T

Naast de Element4 Sky is ook de Element4 Sky T voorzien van een ruithoogte van 160cm, een levensecht houtstammenset, een afstandsbediening, een krachtig vermogen van 10kW en stalen achterwand. Het verschil zit hem juist in de vormgeving. De Element4 Sky T is namelijk een prachtige doorkijkhaard die twee ruimtes van elkaar scheidt en koppelt. Hierdoor ontstaat er een hoog een ruimtelijk effect in uw woonruimte. Plaats deze haard bijvoorbeeld tussen de eetkamer en woonkamer. Vanuit de ene ruimte kijkt u door de gashaard naar de andere ruimte.