• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 Modore

Element4 Modore

Ons assortiment

Element4 staat bekend om zijn zeer geringe inbouwdiepte, dit geldt natuurlijk ook bij de modellen uit de Element4 Modore serie. Door de ondiepe inbouw is een Element4 Modore haard in vrijwel elke situatie te plaatsen. Het vermogen van de Element4 Modore modellen varieert van 7 kW tot maar liefst 15 kW. En net als de andere series van Element4 heeft de Modore serie een prachtig vlammenspel. Stookt u op half vermogen? Dan kunt u nog steeds genieten van de verbluffende hoge vlammen. Standaard wordt er een luxe afstandsbediening meegeleverd bij de gashaarden van Element4.

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Element4 Modore

Element4 Modore aanbod

Assortiment Element4 Modore

Type   Ruitbreedte Vermogen
Element4 Modore 70 MKII   71,4 cm   7,6 kW
Element4 Modore 100 MKII   91 cm   9,1 kW
Element4 Modore 100H   98,4 cm   9,8 kW
Element4 Modore 140   137,6 cm   9,5 kW
Element4 Modore 185   185 cm   15 kW
Element4 Modore 240   237,6 cm   15 kW

Hierboven ziet u de verschillende modellen van de Element4 Modore serie. Door de zeer geringe inbouwdiepte is de Element4 Modore een geweldige oplossing op plaatsen waar niet zoveel diepte is, bijvoorbeeld bij een smalle woonkamer. Om een beter beeld te scheppen, worden hieronder een aantal gashaarden toegelicht.

Element4 Modore inbouwgashaarden

Sfeer en warmte

  • Element4 Modore 70 MKII

De Element4 Modore 70 MKII is een ondiepe gashaard met een minimalistische vormgeving. Door de strakke inbouw wordt de nadruk gelegd op het verbluffende vuurzicht. Om het vuurzicht te ondersteunen, is de haard standaard voorzien van een houtset. Hierdoor wordt er een levensecht vlammenspel getoond waar u eindeloos van geniet. Met één druk op de knop van de afstandsbediening creëert u direct een heerlijke sfeer en warmte in uw woonruimte.

  • Element4 Modore 100 MKII

Voor een bredere gashaard is de Element4 Modore 100 MKII een uitstekende keus. Met een brander decoratie als een houtset of Carrara kiezels ontstaat er een verbluffend vuurbeeld. Deze vlammen bekijkt u door de brede kachelruit die strak is afgewerkt. Een grotere haard betekent ook een krachtiger vermogen, namelijk 9,1kW. Een ideaal vermogen om grote woonruimtes een behaaglijke temperatuur te geven.

  • Element4 Modore 240

Heeft u woonruimte een grote oppervlakte en droomt u van een breed vuurzicht? Dan is de Element4 Modore 240 ongetwijfeld uw droomhaard. Deze gashaard met een ruitbreedte van maar liefst 240cm zorgt voor een spectaculair vlammenspel. De drie branders zijn over de gehele breedte verspreid, waardoor een breed vuurzicht ontstaat. Kies voor een centrale plaatsing in uw woonruimte en u bekijkt vanuit diverse hoeken naar de levensechte vlammen.

Element4 Modore kopen

Opties Element4 Modore

Verschillende opties

Bij de Element4 Modore heeft u de keuze tussen verschillende opties. Zo kunt u uw eigen branderdecoratie kiezen, en heeft u verschillende keuzes met betrekking tot de achterwand. Bij de achterwanden kunt u kiezen uit een standaard staal vlakke achterwand, maar het is ook mogelijk om te gaan voor zwart keramisch glas.

Assortiment Element4 Modore

Assortiment Element4 Modore

Brander decoratie & achterwanden

  • Houtset (de Modore 100H is alleen te verkrijgen met een houtset)
  • Witte Carrara kiezels
  • Grijs marmersplit

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op