• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 Trisore

Element4 Trisore

Ons assortiment

De Element4 Trisore bestaat uit fantastische inbouwhaarden met een driezijdige vuurzicht. Deze serie wordt gevormd door twee gashaarden, namelijk de Element4 Trisore 140 MKII en de Element4 Trisore 100H. Ieder toestel bezit zijn eigen bijzondere vormgeving en afmetingen. Bekijk hieronder het gehele aanbod van de Element4 Trisore lijn.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Trisore

Merk: Element4

per pagina
Sorteer op

Element4 Trisore 140 MKII

Element4 Trisore 140 MKII

Optimaal vuurzicht

De Element4 Trisore 140 MKII is het breedste model uit de Element4 Trisore serie, namelijk 140cm. Door deze breedte heeft u een optimaal zicht op het prachtige vlammenspel. Met een geringe inbouwdiepte van 33,3cm is de gashaard bijna overal te plaatsen. Naast de brander decoraties als een houtset of Carrara kiezels neemt u een keramische boomstam in overweging. Hierbij wordt de brander fraai bedekt door een enorme boomstam, wat zorgt voor een sensationeel vuurzicht.

Element4 Trisore 100H

Element4 Trisore 100H

Verleidende vlammen

De Element4 Trisore 100H is het hoogste model uit de Trisore serie. Deze prachtige gashaard heeft namelijk een ruihoogte van maar liefst 75cm. Hierdoor heeft u een optimaal zicht op de verleidende vlammen. Net als de andere modellen is dit toestel te verkrijgen met diverse brander decoraties en achterwanden. Vanuit de luie stoel wakkert u, met de bijgeleverde afstandsbediening, een heerlijke temperatuur op.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op