Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Trisore

De Element4 Trisore bestaat uit fantastische inbouwhaarden met een driezijdige vuurzicht. Deze serie wordt gevormd door vier gashaarden, namelijk de Element4 Trisore 70, Element4 Trisore 95MKII, Element4 Trisore 140 MKII en de Element4 Trisore 100H. Ieder toestel bezit zijn eigen bijzondere vormgeving en afmetingen. Bekijk hieronder het gehele aanbod van de Element4 Trisore lijn.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Vier prachtige inbouwgashaarden

 

Element4 Trisore 70

De Element4 Trisore 70 is een compacte inbouwhaard met een geringe inbouwdiepte van slechts 31,8cm. In combinatie met een rookgasafvoer tot wel 8 meter (horizontaal) is de gashaard vrijwel overal te installeren. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening bent u in staat om een nominaal vermogen van 7,2kW op te wekken. Door de haard te voorzien van een passende brander decoratie als een houtset of carrarakiezels komt het vlammenspel prachtig tot zijn recht. Het vuurbeeld bekijkt u dan door de hoge ruiten van het toestel.

 

Element4 Trisore 95 MKII

Deze brede, driezijdige gashaard wekt een nominaal vermogen van 8,2kW op. U krijgt de volledige vrijheid om het toestel naar eigen wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uit twee soorten brandstoffen, namelijk aardgas of propaan. Daarnaast gaat u voor een prachtige achterwand (stalen wand of zwart keramisch glas) en een fraaie brander decoratie (houtset of Carrara kiezels). Optioneel is de Element4 Trisore 95 MKII in combinatie met een haardplateau van natuursteen of MDF te leveren. Dit plateau voert u uit met lades of klepkasten, zodat u diverse woonaccessoires een prachtige plek bij de haard kunt geven.

 

Element4 Trisore 140 MKII

De Element4 Trisore 140 MKII is het breedste model uit de Element4 Trisore serie, namelijk 140cm. Door deze breedte heeft u een optimaal zicht op het prachtige vlammenspel. Met een geringe inbouwdiepte van 33,3cm is de gashaard bijna overal te plaatsen. Naast de brander decoraties als een houtset of Carrara kiezels neemt u een keramische boomstam in overweging. Hierbij wordt de brander fraai bedekt door een enorme boomstam, wat zorgt voor een sensationeel vuurzicht.

 

Element4 Trisore 100H

De Element4 Trisore 100H is het hoogste model uit de Trisore serie. Deze prachtige gashaard heeft namelijk een ruihoogte van maar liefst 75cm. Hierdoor heeft u een optimaal zicht op de verleidende vlammen. Net als de andere modellen is dit toestel te verkrijgen met diverse brander decoraties en achterwanden. Vanuit de luie stoel wakkert u, met de bijgeleverde afstandsbediening, een heerlijke temperatuur op.