Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber E-Matrix

Het merk Faber is in 1884 opgericht door Jan Gerrits Faber toen hij begon met een grofsmederij. Dit werd uiteindelijk de basis voor de kachels die Faber tegenwoordig maakt. Toen in de jaren ’60 het gebruik van gas een soort gemeengoed werd, steeg de vraag naar Faber gashaarden. De behoefte om heerlijk bij de kachel te zitten na een dag hard werken werd groter en groter. Na verloop van tijd koos Faber er voor om ook elektrische haarden om de markt te brengen en zo stond de Faber e-Matrix serie.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber E-Matrix

In 1844 is het merk Faber opgericht door Jan Gerrits Faber. Hij startte een grofsmederij wat achteraf de basis was voor Faber, het merk voor haarden en kachels. Het merk heeft zowel houtkachels, gashaarden, tuinhaarden en elektrische haarden in zijn assortiment. Ze blijven constant bezig met ontwikkelen om u een zo mooi en efficiënt mogelijke haard te kunnen afleveren. Het creëren van een menselijke band en het realiseren van een sfeervolle ruimte is waar Faber voor staat, en dat doen ze goed.

De e-Matrix serie

De Faber e-Matrix is een prachtige serie die modulair is opgebouwd. Dit houdt in dat u de haard volledig naar smaak kan samenstellen. De haarden in deze serie beschikken allemaal over een Opti-Myst systeem. Dit is een techniek waarbij water wordt verdampt en wordt verlicht, waardoor er een spetterend en interessant vuurbeeld ontstaat.

De haarden in de e-Matrix serie kunnen zowel als front, 2-zijdige en 3-zijdige haard worden ingebouwd en beschikken over een strak design. De haarden zijn voorzien van een mooie houtset die de haard nog meer op een echte houthaard doen lijken. Daarnaast beschikken de haarden in de e-Matrix serie over een geluidsmodule. Zo zorgen deze haarden voor erg veel sfeer in huis.