Opti-Virtual elektrische haarden

Opti-Virtual elektrische haarden

Ons assortiment

De 'brander' techniek Opti Virtual van Dimplex is één van de drie technieken die door Dimplex worden gebruikt voor elektrische haarden. Bij de Opti Virtual techniek wordt een LCD LED projectie getoond wat zorgt voor een realistisch vuurbeeld. Naast een realistisch vuurbeeld, is er bij de haarden met een Opti Virtual techniek een geluidsmodule toegevoegd. hierdoor kunt u met diverse zintuigen genieten van het vuurbeeld. 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Opti-Virtual elektrische haarden

Opti-Virtual elektrische haarden

Levensecht vlammenspel

Wereldwijd is de Glen Dimplex Group de grootste fabrikant van elektrische haarden. In de loop der jaren heeft Dimplex zich ontwikkeld en zo zijn er drie 'brander' technieken ontstaan. Dit zijn de Opti Virtual techniek, de Opti Flame techniek en de Opti Myst techniekOpti Virtual Zoals gezegd wordt er bij de Opti-Virtual techniek gebruik gemaakt van een LCD LED projectie. Bij de Opti Virtual techniek wordt ook een geluidsmodule toegevoegd, waardoor vele zintuigen worden geprikkeld. 

Opti Flame en Opti Myst

Opti Flame en Opti Myst

De andere prachtige vlamtechnieken van Dimplex

Opti Flame

Bij de Opti Flame techniek worden er spiegeltjes bevestigd aan een draaiende as in de haard. Deze spiegeltjes worden belicht, waardoor er een zeer spelend vuurbeeld ontstaat. De vlammen lijken te dansen en vuurvonkjes schieten weg. 

Opti Myst

Tot slot is er de Opti Myst techniek. De haarden met deze techniek zijn voorzien van een waterreservoir. Dit waterreservoir wordt voor het aanzetten van de haard gevuld met water. Wanneer het water in dit reservoir wordt verwarmd, ontstaat er waterdamp welke wordt verlicht middels LED lampen of halogeen lampen. Dit zorgt voor een driedimensionaal vuurbeeld dat erg veel weg heeft van dat van een echte houtkachel.

 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert