Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Opti-Virtual elektrische haarden

De 'brander' techniek Opti Virtual van Dimplex is één van de drie technieken die door Dimplex worden gebruikt voor elektrische haarden. Bij de Opti Virtual techniek wordt een LCD LED projectie getoond wat zorgt voor een realistisch vuurbeeld. Naast een realistisch vuurbeeld, is er bij de haarden met een Opti Virtual techniek een geluidsmodule toegevoegd. hierdoor kunt u met diverse zintuigen genieten van het vuurbeeld. 

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Opti-Virtual elektrische haarden

Wereldwijd is de Glen Dimplex Group de grootste fabrikant van elektrische haarden. In de loop der jaren heeft Dimplex zich ontwikkeld en zo zijn er drie 'brander' technieken ontstaan. Dit zijn de Opti Virtual techniek, de Opti Flame techniek en de Opti Myst techniek. 

Opti Virtual

Zoals gezegd wordt er bij de Opti-Virtual techniek gebruik gemaakt van een LCD LED projectie. Bij de Opti Virtual techniek wordt ook een geluidsmodule toegevoegd, waardoor vele zintuigen worden geprikkeld. 

Opti Flame

Bij de Opti Flame techniek worden er spiegeltjes bevestigd aan een draaiende as in de haard. Deze spiegeltjes worden belicht, waardoor er een zeer spelend vuurbeeld ontstaat. De vlammen lijken te dansen en vuurvonkjes schieten weg. 

Opti Myst

Tot slot is er de Opti Myst techniek. De haarden met deze techniek zijn voorzien van een waterreservoir. Dit waterreservoir wordt voor het aanzetten van de haard gevuld met water. Wanneer het water in dit reservoir wordt verwarmd, ontstaat er waterdamp welke wordt verlicht middels LED lampen of halogeen lampen. Dit zorgt voor een driedimensionaal vuurbeeld dat erg veel weg heeft van dat van een echte houtkachel.