British Fires New Forest 650 Square Front

Elektrische haarden

Adviesprijs

€ 3.295
Zoekt u bijzondere Elektrische haarden van British Fires? De British Fires New Forest 650 Square Front is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving British Fires New Forest 650 Square Front

De New Forest 650 Square Front is een inbouwhaard van British Fires. De sierlijke led-vlammen zorgen voor een prachtig 3D-effect van dansende vlammen. Ze geven u het gevoel van een authentiek vuurbeeld. Met de bijbehorende afstandsbediening verandert u de vlammen van helderheid en hoogte. Verder zijn ook de brandstofbedden in kleuren aanpasbaar. Deze inbouwhaard is gemakkelijk om te bouwen naar een hoek en driezijdig vuurbeeld met de bijgeleverde panelen.

Een elektrische haard van British Fires

Bij het merk British Fires draait het om een sfeervolle en levendige omgeving creëren. British Fires levert luxe designs met een vleugje Britse klasse. Binnen de elektrische haardenbranche blijven zij zich continu verbeteren. De haarden van British Fires beschikken over Air Curtain Technology. Bij deze technologie wordt gewerkt met dubbele uitlaten die boven het glas geplaatst zijn. Via de bovenste uitlaat wordt koude kamerlucht aangezogen. Vervolgens opgewarmd en deze verwarmde lucht verspreidt zich dan via de onderste uitlaat middels twee trechters door de gehele ruimte. Dit creëert een efficiënte warmte verspreiding. De installatiemogelijkheden van deze elektrische haard zijn oneindig.

De Deluxe Real Logs

Deze British Fires New Forest 650 Square Front wordt geleverd met een zeer luxe en realistisch houtset: Deluxe logset. Hiermee maakt de haard echt het verschil t.o.v. andere elektrische haarden. Het houtset is namelijk gemaakt van echt hout. Om de houtstammen een authentieke uitstraling te geven wordt elke stam met de hand geschroeid en verkoold. Een heuse blikvanger die een karakter geeft aan uw elektrische haard. Alle Deluxe Logs zijn vervaardigd met natuurlijke producten en daarom kunnen er verschillen optreden.

Dark Glass achterwand

Nieuw bij British Fires: de donkere glazen achterwand. Door deze achterwand ontstaat er tot 70% minder weerspiegeling wat een nóg beter vlameffect geeft. Zelfs bij veel lichtinval blijven de vlammen mooi.

Producteigenschappen New Forest 650 Square Front

 • Vlameffecten en verlichting regelbaar
 • Afstandsbediening inbegrepen
 • Opties voor wandmontage inbegrepen
 • CE gecertificeerd
 • Garantie: 3 jaar
 • 3D en 4D vuurbeeld
 • Dark glass achterwand

Productspecificaties New Forest 1600

 • Warmteafgifte: 1500 W
 • Spanning: 220-240 V AC
 • Vermogen: 1500 Watt
 • Verlichting: LED
 • Afmeting: 65.2 x 22.2 x 62 cm (bxdxh)

Productspecificaties

ModelInbouw
BranderdecoratieHoutset
MerkBritish Fires
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
KleurZwart
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

british fires

British Fires

Nieuwe generatie haarden

Geavanceerd, voorzien van de nieuwste technieken, prachtig kleurenspel en een excellente vlamtechniek. De elektrische haarden van British Fires voldoen er allemaal aan. Deze nieuwe generatie haarden is onderscheidend en uniek in de wereld van het elektrische vuur. De vlammen 'verspreiden' zich op een mooie manier door de gehele haard waardoor het zeer realistisch en echt is.

Levensecht vuurbeeld

Met Deluxe real logs

Bij deze haard zitten de Deluxe Real logs inbegrepen. Deze Deluxe houtset zorgt ervoor dat de haard nog realistischer wordt. Het hout is met de hand gemaakt, geschroeid en verkoold. Hierdoor zijn de houtblokken super echt en niet te vergelijken met een houtset van andere sfeerhaarden.

new forest serie british fires

New Forest serie

Verschillende modellen en afmetingen

De New Forest serie van British Fires bestaat uit diverse modellen. Opties en mogelijkheden zijn bij alle haarden hetzelfde, de afmetingen verschillen.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte Diepte
650 Front 65,2cm 91,1cm 22cm
870 1, 2 en 3-zijdig 87,0cm 46,5cm 30,0cm
870 Brockenhurst (wit) 3-zijdig 140,0cm 40,4cm 53,6cm
870 Brockenhurst (grijs) 3-zijdig 140,0cm 40,4cm 53,6cm
870 Winchester (wit) 3-zijdig 120,0cm 40,4cm 61,1cm
870 Winchester (grijs) 3-zijdig 120,0cm 40,4cm 61,1cm
1200 1, 2 en 3-zijdig 120,0cm 56,6cm 30,0cm
1200 Tall - Hoog model Nieuw Front 72,2cm 120,0cm 39,3cm
1600 1, 2 en 3-zijdig 160,0cm 56,5cm 30,0cm
1900 Nieuw 1,2 en 3-zijdig 190,0cm 56,3cm 29,8cm
2400 1, 2 en 3-zijdig 237,6cm 56,5cm 30,0cm

Warmtemodule

Warmtemodule

Met de Air Curtain Technology

Deze haard is voorzien van een warmtemodule waarmee u de ruimte kunt bij verwarmen. De warmtemodule werkt op basis van ´Air Curtain Technology´. Dat betekent dat er koude lucht naar binnen wordt gezogen en deze vervolgens opgewarmd weer wordt verspreid. De warmtemodule kunt u met een afstandsbediening aanzetten op de temperatuur die u wenst, ergens tussen de 17 en 27 graden. Zo wordt ruimte waarin de haard staat op een efficiënte manier verwarmd.

Inbouwmogelijkheden

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met elektrische haarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passend haardmeubel aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Onze expert vertelt over

Onze expert vertelt over

Het meest realistische vuur

Wij helpen u graag om een keuze te maken voor het meest realistische en echte vuur. Welke vuur dat is, is geheel persoonlijk en afhankelijk van smaak en voorkeur. Elektrische haarden van tegenwoordig onderscheiden zich op verschillende manieren door o.a. de uitstraling, vormgeving, en vuurbeleving. In ons kennisartikel ‘Wat is de meest realistische elektrische haard’ helpen wij u graag op weg om de juiste keuze te maken.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

British Fires New Forest 650 Square Front Elektrische haarden

De British Fires New Forest 650 Square Front is een inbouw elektrische haard van het merk British Fires.
Ontvang aanbieding