Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische haard

Elektrische haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte en dat kan worden gecreëerd waar u maar wilt. Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch "vlammenspel" en in sommige gevallen zorgen ze ook nog eens voor een behaaglijke warmte.

'Tweedekansjes'

Zo nu en dan biedt Haardenexpert elektrische haarden ook aan als 'tweedekansjes'. 'Tweedekansjes' zijn haarden die geretourneerd zijn door een klant. Deze haarden zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog in goede staat, er zit nog volledige fabrieksgarantie op. Wij vinden dat deze producten een tweede kans verdienen en bieden ze daarom aan tegen een gereduceerd tarief.

Let op: vaak hebben wij van deze tweedekansjes maar 1 product op voorraad. In het geval dat de haard dubbel besteld wordt dan gaat de eerste bestelling die volledig afgerond (en betaald is) voor.

Alle tweedekansjes kunt u vinden op deze pagina: 'tweedekansjes'.

 

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Elektrische haarden

Het gemak van een elektrische (open) haard

Elektrische (open) haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte en dat kan worden gecreëerd waar u maar wilt. Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch "vlammenspel" en geven in sommige gevallen ook nog eens warmte. Het voordeel is, dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben. Een stopcontact volstaat om de haard te laten werken op welke plek u maar wilt. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een vlammenspel en een warme gloed die de illusie van een echt houtvuur geven. 

Zwarte elektrische haarden

Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en maten. Voor elke smaak en elk vertrek is er dan ook wel een passend model te vinden. Wij hebben een breed scala aan zwarte elektrische haarden en kachels in onze showroom staan en we kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren. Haardenexpert is een erkend dealer van het merk Dimplex (Faber). Dit is dé grootste leverancier op het gebied van elektrische haarden. Komt u dus gerust een keer langs om een kijkje te nemen in onze luxe ingerichte showroom.

Elektrische haarden van Faber en Dimplex

De elektrische haarden van Dimplex zijn te verdelen over 5 categorieën. De bekendste categorieëen hiervan zijn: OptiFlame, Opti-Myst en Opti-Virtual.

Dimplex Opti-Flame

Bij de gepatenteerde elektrische OptiFlame technologie zitten er spiegels op een draaiende as. Deze spiegels worden verlicht, waardoor er een zeer realistisch vuurbeeld ontstaat. Dit is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Voor de verlichting van de houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken. Door deze techniek lijken de houtblokken echt te gloeien.

Dimplex Opti-Myst

Het Opti-Myst vuurbeeld maakt een einde aan het platte vuurbeeld in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld ontwikkeld d.m.v. waterdamp en halogeen spots. Nog nooit brandden elektrische vuren zo realistisch als bij een vuurbeeld dat wordt gecreëerd door de Opti-Myst techniek.

Dimplex Opti-Virtual

Bij de OptiVirtual techniek wordt er door middel van LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld gecreëerd. Ook is er bij elektrische (open) haarden die een Opti Virtual techniek bevatten een geluidsmodule toegevoegd en wegschietende vonken. Hierdoor krijgt u nog meer de indruk bij een echte houtkachel te zitten.