• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Faber e-MatriX 800/1600 ST

Elektrische sfeerhaarden
Prijs op aanvraag

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Faber e-MatriX 800/1600 ST

Uniek en gloednieuw in de markt van elektrische haarden, de Faber e-MatriX 800/1600 ST. Deze verticale elektrische doorkijkhaard van bijna 2 meter hoog zal zonder enige twijfel een groot succes worden. Haardenleverancier Faber is er als allereerste in geslaagd om een hoge elektrische doorkijkhaard te ontwikkelen. Deze elektrische haard vormt ongetwijfeld een fantastische eyecatcher in iedere ruimte. Van particuliere woonkamer tot ontvangstruimte of kantoorruimte in bijv. een hotel of restaurant.

Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST op waterdamp

De Faber e-MatriX 800/1600 ST van Faber heeft een uitermate bijzondere 'brand-techniek'. Opstijgende waterdamp wordt van onderen belicht met ledlampen waardoor er een levensecht vuur ontstaat. De damp is grillig van patroon waardoor er iedere keer een ander vuurbeeld te zien is, net echt! 

Specificaties Faber e-Matrix 800/1600 ST

De Faber e-MatriX Vertical 800/1600 ST bedient u met behulp van de Faber app. De app is eenvoudig te installeren op uw smartphone of tablet. Via de app kunt u de haard helemaal bedienen en afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Uiteraard beschikt de haard ook over een warmtemodule (max. 2 kW) zodat de haard ook nog een bijdrage kan leveren in het verwarmen van de woning. We hebben het hier wel over bijverwarming en geen primaire verwarming.

De haard is voorzien van een natuurgetrouw keramisch houtset. Dit houtset lijkt echt op het hout van een houtkachel of gashaard. Optioneel kunt u bij deze haard ook nog bodemverlichting aanschaffen. Met de bodemverlichting kunt u verschillende kleuren en patronen instellen waarmee u de Faber e-MatriX 800/1600 ST aanpast op de omgeving en sfeer. 

Aanbieding ontvangen van de Faber e-MatriX Vertical 800/1600 ST?

Wilt u een offerte ontvagen voor deze prachtige haard? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag direct een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag en kunnen u alles vertellen over de Faber e-MatriX 800/1600 ST.

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemWaterdamphaarden, Opti-Myst
BranderdecoratieHoutset
MerkFaber
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
Breedte cm100,3cm
Hoogte cm197,1cm
Diepte cm54,8cm
KleurZwart

Gerelateerde categorieën

E-MatriX serie

Verschillende modellen en afmetingen

De e-MatriX serie van Faber bestaat uit diverse modellen. Met de E-Matrix serie is de keuze uit elektrische Faber haarden breder dan ooit.

Haard Vuurzicht
e-MatriX Mood 800/500 I Front
e-MatriX Mood 800/500 II 2-zijdig hoek
e-MatriX Mood 800/500 III 3-zijdig
e-MatriX Mood 800/500 RD Roomdivider
e-MatriX Mood 800/500 ST Tunnel-Doorkijk
e-MatriX Mood 800/650 I Front
e-MatriX Mood 800/650 II 2-zijdig hoek
e-MatriX Mood 800/650 III 3-zijdig
e-MatriX 800/1600 ST Tunnel-Doorkijk
e-MatriX 1050/400 I Front
e-MatriX 1050/400 II 2-zijdig hoek
e-MatriX 1050/400 III 3-zijdig
e-MatriX 1300/400 I Front
e-MatriX 1300/400 II 2-zijdig hoek
e-MatriX 1300/400 III 3-zijdig

Liever een ander type model van Faber elektrische haard? Kijk dan naar Faber: waterdamp, met verwarming, doorkijk of inbouw.

Faber, sinds 1844

Faber, sinds 1844

De ‘Vuurmakers’

Toen Jan Gerrits Faber in 1844 een grofsmederij begon, was de basis gelegd voor het merk Faber zoals we dat momenteel kennen. Een elektrische haard van Faber is één van de meest gebruiksvriendelijke haardmodellen van dit moment. U hoeft slechts de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar om gebruik te maken van deze mooie sfeerverwarmer. 

Vuur….uit water

Een levensecht vuurbeeld

Door een samenspel van opstijgende koudwatermist en speciale ledverlichting ontstaat een levensecht vuurbeeld. Vanuit een watertank, onder de houtset, zorgt een vernevelaar dat er neveldamp ontstaat. Door het water in beweging te brengen, komt er opstijgende waterdamp. De waterdamp wordt verlicht en zo begint een ‘brandend’ vuur. Een geluid van knisperend hout maakt het tot een levensechte ervaring.

De e-MatriX serie

De e-MatriX serie

100% vuurbeleving

Duurzaam en bewust leven: het zijn actuele onderwerpen. De e-MatriX serie bewijst dat de aangename sfeer van een haard niet hoeft te verdwijnen. Door deze elektrische uitvoering van de Faber MatriX haalt u de warmte in huis, maar zónder gasaansluiting en rookgasafvoer. Modieus, sfeervol en toekomstbestendig. De krachtige bijverwarming zorgt indien gewenst voor een aangename warmte.

De Faber app

De Faber app

Volledige controle

Met de Faber app bedient u de (e-)MatriX haard volledig via eigen smartphone of tablet. Alle haardfuncties en instellingen, van vlamhoogte tot gloeibedverlichting (optioneel) of de standaard aanwezige elektrische bijverwarming. Uiteraard verbonden via bluetooth, dus veilig. De Faber app houdt ook de gebruikshistorie en service- en onderhoudbehoefte bij. Deze informatie helpt de installateur om het onderhoud efficiënter uit te voeren. Zo blijft de haard altijd in topconditie.

De mogelijkheid voor een app-module verschilt per type haard, vraag advies aan onze experts.

Inbouwmogelijkheden alles is mogelijk

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met elektrische haarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passend haardmeubel aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Faber e-MatriX 800/1600 ST Elektrische sfeerhaarden

De Faber e-MatriX 800/1600 is een inbouw elektrische haard van het merk Faber.
Ontvang aanbieding