Opti-myst elektrische haarden

Opti-myst elektrische haarden

Ons assortiment

Dimplex / Faber hebben enkele technieken ontwikkeld voor het creëren van een mooi vuurbeeld in een elektrische haard. Zo kan het vuurbeeld gecreëerd worden door verschillende aspecten. De Opti-Myst techniek is een van de meest realistische. De vlammen zijn zo echt dat menigen denkt dat het echt vuur is. Een combinatie van licht en waternevel is al voldoende voor een prachtig en fascinerend vlammenspel. Een vlammenspel waar u niet genoeg van krijgt. De elektrische vlammen zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor extra sfeer en gezelligheid.

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Systeem: Opti-Myst

per pagina
Sorteer op
Pagina

Opti-myst elektrische haarden

Opti-myst elektrische haarden

De elektrische waterdamphaard van Dimplex

Faber en Dimplex hebben met de Opti Myst techniek een prachtig systeem gecreëerd waar een einde mee is gemaakt aan het ‘platte vuurbeeld’. Door middel van een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper worden zeer realistische vlammen gecreëerd. Het water in het waterreservoir wordt verwarmd waardoor waterdamp ontstaat. Deze waterdamp wordt verlicht door LED verlichting of halogeen. Het resultaat hiervan is een driedimensionaal vuurbeeld at nauwelijks te onderscheiden is van dat van een echt houtvuurtje. Bij steeds meer haarden is het mogelijk om het waterreservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Zo ook bij de Cassette 500 en de Cassette 1000.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert