Opti-myst elektrische haarden

Opti-myst elektrische haarden

Ons assortiment

Dimplex / Faber hebben enkele technieken ontwikkeld voor het creëren van een mooi vuurbeeld in een elektrische haard. Zo kan het vuurbeeld gecreëerd worden door verschillende aspecten. De Opti-Myst haard techniek is een van de meest realistische. De vlammen zijn zo echt dat menigen denkt dat het echt vuur is. Een combinatie van licht en waternevel is al voldoende voor een prachtig en fascinerend vlammenspel. Een vlammenspel waar u niet genoeg van krijgt. De elektrische vlammen zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor extra sfeer en gezelligheid.

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Systeem: Opti-Myst

per pagina
Sorteer op
Pagina

opti myst haard

Opti-myst elektrische haarden

De elektrische waterdamphaard van Dimplex

Faber en Dimplex hebben met de Opti Myst haard techniek een prachtig systeem gecreëerd waar een einde mee is gemaakt aan het ‘platte vuurbeeld’. Door middel van een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper worden zeer realistische vlammen gecreëerd. Het water in het waterreservoir wordt verwarmd waardoor waterdamp haard ontstaat. Deze waterdamp wordt verlicht door LED verlichting of halogeen. Het resultaat hiervan is een driedimensionaal vuurbeeld at nauwelijks te onderscheiden is van dat van een echt houtvuurtje. Bij steeds meer haarden is het mogelijk om het waterreservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. 

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op