• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Kalfire E-one 100F

Elektrische haarden
€ 4.815

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Kalfire E-one 100F
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Kalfire E-one 100F

De Kalfire E-one 100F elektrische hologram haard is uitermater geschikt voor inbouw in een vlakke wand, kastenwand of schouw/haardombouw. Bijv. een kastenwand in uw woning, slaapkamer of horecagelegenheid. De Kalfire E-one 100F heeft een royaal glasoppervlak waardoor er altijd optimaal zicht is op het zeer realistische vlammenvuur. 

Kalfire E-one 100F met Atmos Heating

De Kalfire E-one 100F is verkrijgbaar met een zeer innovatief verwarmingselement Atmos Heating. Dit warmte-element is beschikbaar bij deze elektrische haard. Met het verwarmingselement heeft u een aangename en heerlijke warmte warme lucht. Zo zorgt de verwarming voor nog meer vuurbeleving, precies wat u verwacht van een elektrische haard.

Eenvoudig te bedienen en personaliseren

De Kalfire E-one 100F is uiteraard eenvoudig als 'plug-and-play' te installeren. U bouwt de haard in en stop de stekker in het stopcontact. Het vuur laat u branden met een simpele druk op de afstandsbediening. Deze haard kunt u helemaal satemmen op uw persoonlijke smaak en voorkeur. Van knisperend geluid, de vlamhoogte, intensiteit van het gloeibed én de sfeerverlichting in de haard. 

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemHologram
BranderdecoratieHoutset
MerkKalfire
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
AfstandsbedieningJa
Breedte cm105,9
Hoogte cm91,3
Diepte cm51,2

Gerelateerde categorieën

Kalfire E-one 100F

Kalfire E-one 100F: een realistisch en sfeervol vuurbeeld

Holografische sfeerhaarden

De Kalfire E-one 100F is een elektrische haard uit de serie holografische sfeerhaarden met een 3D-effect. Met oog voor precisie en het gebruik van hoogwaardige materialen is deze haard ontworpen. Het vakmanschap spat er vanaf! Het eigentijdse en gestroomlijnde ontwerp van de voorzijde voegt elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien creëert het realistische vuureffect een warme en uitnodigende sfeer in huis.

Kalfire E-one 100F kopen bij de Haardenexpert

Een duurzame haard

Zuinig, duurzaam en milieuvriendelijk

Zero emission
Bent u op zoek naar een duurzaam en ecologisch verantwoord vuur? Dan is de Kalfire 100F een goede keuze. Deze haard is volledig elektrisch en maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen, wat resulteert in nul emissie (zero emission).

Laag energieverbruik
Met een laag energieverbruik van ongeveer 110 watt is de E-one 100F buitengewoon efficiënt in gebruik. Duurzaamheid is niet alleen terug te zien in het gebruik, maar is terug te zien in de kleinste details. De verpakking van deze haard is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en de haard wordt gemaakt in Nederland. Met de Kalfire E-one 100F kiest u dan ook niet alleen voor een zuinige haard, maar bovenal voor een duurzaam, milieuvriendelijke haard die zorgvuldig is geproduceerd.

Installatie van de Kalfire E-one 100F

Eenvoudige installatie

Praktische keuze

De Kalfire E-One 100F is zo ontworpen dat de haard eenvoudig te installeren is. Dankzij het compacte formaat kan deze haard in vrijwel elke woning of ruimte worden geplaatst, zelfs in ruimtes waar traditionele haarden niet mogelijk zijn. Het enige waar u rekening mee moet houden is een stopcontact in de buurt. Dit maakt de Kalfire E-One 100F een praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en comfort.

Veilige haard: Kalfire E-one 100F

Veiligheid en betrouwbaarheid

Zonder zorgen genieten

Veiligheid staat voorop bij de Kalfire E-One 100F. Deze haard is een veilige optie, omdat er geen gasleiding of rookafvoerkanaal nodig is. Bovendien geeft de E-one 100F geen directe warmte af. Dit maakt de haard veilig voor zowel mensen als dieren, en zelfs voor jonge kinderen. Iedereen kan zonder zorgen rondom de haard samenkomen en heerlijk genieten van de sfeer die het vuur creëert.

Functies Kalfire E-one 100F

Welke geavanceerde functies heeft deze elektrische haard?

Diverse opties

Bodemplaat
Bij de Kalfire E-one 100F wordt standaard een vlakke bodemplaat meegeleverd. Dit creëert een extra strak uiterlijk, waardoor de haard perfect past in een modern interieur.

U kunt ook kiezen voor een design bodemplaat. Deze heeft een prachtig lijnenspel en zorgt ervoor dat vuurspel er extra mooi uitziet.

Vuurbeeld
Zodra de Kalfire E-one 100F in uw woning of appartement plaatst, kunt u met een afstandsbediening het vuurbeeld personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het vuurbeeld en gloedbed bepalen. Ook kiest u zelf de vlamhoogte en de intensiteit van de vlammen, zodat u het vlambeeld creëert die past bij uw wensen. U kunt kiezen uit dynamisch houtvuur, gasvuur met een lichte en heldere vlamkleur of ga voor een gasvuur met een warme donkere vlamkleur.

Bijverwarming
Bij het inbouwmodel van deze elektrische haard is optioneel een verwarmingsmodule verkrijgbaar. Dit wordt bij Kalfire ‘Atmos Heating’ genoemd. Hierdoor kunt u eenvoudig genieten van bijverwarming. Heeft u geen behoefte aan de bijverwarming, maar wel aan de sfeer die de haard geeft? Dan zet u de Atmos Heating uit.

Knisperend geluid
Wilt u een elektrische haard, maar toch genieten van het knisperende houtvuur? Dat kan! Bij de Kalfire E-one 100F kunt u kiezen uit larikshout, dat is een vol knisperend geluid, of het rustiger beukenhout. U kunt het volume naar wens aanpassen.

Zelf de opties ervaren? Kom langs in onze showroom voor inspiratie!

Modellen van de Kalfire E-one 100F

De verschillende modellen

De elektrische haarden van Kalfire zijn te verkrijgen in 2 modellen: inbouw en vrijstaand.

Inbouw: Kalfire E-one 100F
De E-one 100F is verkrijgbaar als inbouwmodel en heeft een strak ontwerp en compacte afmetingen. De haard kunt u dus heel goed verwerken in een op maat gemaakt haardmeubel.  Droomt u bijvoorbeeld van een prachtige kastenwand met haard? Daar is deze haard daar geschikt voor. Onze experts maken graag samen met u een ontwerp dat helemaal is afgestemd op uw wensen en interieur.

Het grote glasoppervlak geniet u van onbelemmerd zicht op het vlammenspel. De regelbare sfeerverlichting in de haard draagt bij aan het feit dat de E-one een ware eyecatcher is in elk interieur, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. 

Vrijstaand: Kalfire e one 100F FR 
De Kalfire E-one 100F FR is het vrijstaande model uit deze serie. Deze haard is omhuld door een naadloze stalen behuizing en biedt een veelzijdige aanvulling op elk interieur, variërend van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. 

De strakke afwerking zorgt ervoor dat deze haard geschikt is voor iedere ruimte. Bovendien is de E-one 100F FR niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor kunt u blijven genieten van de haard, zelfs na een verhuizing, verbouwing of het herinrichten van ruimtes. Let op: bij het vrijstaande model is het helaas niet mogelijk om te kiezen voor de Atmos Heating.

Kosten van de Kalfire E-one 100F

Kalfire E-one 100F prijs

Neem gerust contact met ons op!

De prijs van een de Kalfire E-one 100F varieert. De exacte prijs wordt bepaald door verschillende factoren, zoals uw keuze om alleen de haard aan te schaffen, het toevoegen van een haardmeubel en/of het laten installeren door onze professionals.

Om deze reden bieden de adviseurs van Haardenexpert u graag een persoonlijke prijs voor een Kalfire elektrische haard. Neem de tijd om de haard van uw voorkeur te bekijken, plan vervolgens een telefonische afspraak in en ontvang een offerte op maat.

Prijs aanvragen

Kalfire E-one elektrische haard

Fenomenale vuurbeleving

De Kalfire E-one prikkelt alle zintuigen met het spetterende en zeer realistische vuurbeeld. Het geluid van knisperend hout, de heerlijke warmte van de verwarmingsmodule en de ongekend realistische vlammen op de achterwand zorgen voor een ongeëvenaarde vuur en sfeerbeleving.

Bij deze haard

Keuze uit: Designbodem of vlakke bodemplaat

Realistische hologramtechniek

Afstandsbediening meegeleverd

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Kalfire E-one 100F Elektrische haarden

 De Kalfire E-one 100F is een elektrische hologram haard van het merk Kalfire. 

Ontvang aanbieding