• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Dru Virtuo serie

Dru Virtuo serie

Ons assortiment

Een spiksplinternieuwe serie elektrische haarden van Dru. Deze unieke haarden van oer-Hollands fabricaat zijn zeer innovatief en geavanceerd. Met een verbluffende 3D-technologie komt het vlammenspel in deze Dru Virtuo elektrische haard zeer realistisch over. Het is bijna niet meer te onderscheiden van het vuur van een hout- of gashaard. Daarnaast zijn alle Dru Virtuo haarden ook nog eens voorzien van een thermostaatfunctie en maken ze het geluid van een knapperend haardvuur, net echt!

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Dru virtuo elektrische haard

Dru Virtuo

De elektrische haard van Dru

Met de serie Dru Virtuo elektrische haarden laat Dru weer een stukje vakmanschap zien, precies zoals we van Dru gewend zijn. Geavanceerde techniek gekoppeld aan prachtig design. De Dru Virtuo kent twee varianten, de basis serie en de Dru Virtuo Evolve. Deze laatste serie heeft een andere techniek dan de basis serie Dru Virtuo.

eleketrische haard dru virtuo

Virtuo Flame van DRU

Spelen met vuurbeelden via de app

Wat is nu een mooi brandend haardvuur? Bij een elektrische haard van DRU mag u dit helemaal zelf bepalen. De Ultra ledtechnologie Virtuo Flame achter het brandend haardvuur van DRU is helemaal naar uw eigen smaak en voorkeur aan te passen. De vlambeelden zijn regelbaar via de app van DRU. Zo hebt u altijd een up-to-date elektrisch haardvuur!

Dit is onder andere mogelijk als vuurbeeld:

Gentle Met opnames van écht houtgestookt vuur. 
Magic Geef de vlammen een mooie kleur mee. 
Graceful Een speels en vol houtvuur.
Elegant Elegante, flakkerende vlammen van een glooiend houtvuur. 

Dru virtuo

Verschillende modellen Dru Virtuo

Driezijdig, tweezijdig en front

De haarden uit de Virtuo serie zijn leverbaar in drie verschillende modellen:

Deze elektrische haarden zijn precies wat u van Dru gewend bent. Uitstraling en design tot in de perfectie uitgevoerd. De look en feel van een gashaard gecombineerd met een elektrisch 'vuurtje'. Zo bent u er van gegarandeerd dat de Dru Virtuo dé blikvanger wordt in uw woning. Meer informatie? Neem contact op met onze haardenexpert voor persoonlijk haardadvies. Zij kunnen u alles vertellen over de Dru Virtuo!

Dru virtuo kopen

Dru Virtuo overal te plaatsen

Geen rookkanaal nodig

Net als alle andere elektrische haarden die op de markt zijn hoeft u bij deze haard alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. En hij brand! Ideaal toch? In tegenstelling tot een gas- of houthaard zijn er verder geen technische vereisten of is een rookkanaal nodig. De Dru Virtuo kan op iedere plek in de woning geplaatst worden. De Dru Virtuo kan naar wens ingebouwd worden waarbij er geen rekening gehouden hoeft te worden met brandbare materialen. Om de haard te laten functioneren hoeft er enkel en alleen een stekker in het stopcontact te worden gestoken. Omdat er geen rookkanaal aangelegd hoeft te worden kan de Dru Virtuo overal in uw woning geplaatst worden. De elektrische inbouwhaard is onderhoudsvriendelijk en vertoond amper slijtage.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op