Faber e-MatriX Linear 1300/400 II

Elektrische haarden

Adviesprijs

€ 5.566
Zoekt u bijzondere Elektrische haarden van Faber? De Faber e-MatriX Linear 1300/400 II is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Faber e-MatriX Linear 1300/400 II

De Faber E-matriX Linear 1300/400 II is een elektrische hoekhaard van Faber. Deze hoekhaard wordt, zonder enige twijfel, de eyecatcher in uw woning. Deze prachtige inbouwhaard zorgt dan ook voor veel sfeer en eventueel warmte.

 

Faber E-matrix Linear 1300/400 II, eenvoudig in te bouwen

De multifunctionele Faber E-matrix Linear 1300/400 II hoekhaard  is op een eenvoudige manier in te bouwen in uw woning. Een hoekhaard wordt, zoals de naam al zegt, vaak geplaatst in de hoek van een ruimte. Zo wordt deze lege en vaak sfeerloze plek op een prachtige manier gevuld met warmte, beleving en sfeer. En het vuurbeeld? Dat kunt u uiteraard van twee zijden bekijken. Naast de hoek van een ruimte kunt u een hoek- of 2 zijdige elektrische haard ook centraal tegen een (tussen)wand plaatsen of in een prachtig haardmeubel.

Fabuleuze Opti-Myst vuurtechniek

De  Faber E-matriX Linear 1300/400 II is een strakke en zeer sfeervolle elektrische haard die beschikt over de super innovatieve Opti-Myst vuur- of waterdamptechniek. Een combinatie van licht en waternevel is al voldoende voor een prachtig en fascinerend vlammenspel. Een vlammenspel waar u niet genoeg van krijgt. De elektrische vlammen zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor extra sfeer en gezelligheid.

De Faber E-matriX Linear 1300/400 II wordt standaard geleverd met:

• Keramisch houtset, kiezels of glas
• Symbio lichtmodule
• Geluidsmodule
• Vlak stalen achterwand
• Bluetooth
• Afstandsbediening

Een verwarmingsmodule is optioneel.

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op, onze experts kunnen u alles vertellen over de Faber E-matriX Linear 1300/400 II.

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemWaterdamphaarden, LED-haard, Opti-Myst
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MerkFaber
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit120 cm tot 140 cm
AfstandsbedieningJa
KleurZwart
Garantie24 maanden
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

Faber, sinds 1844

Faber, sinds 1844

De ‘Vuurmakers’

Toen Jan Gerrits Faber in 1844 een grofsmederij begon, was de basis gelegd voor het merk Faber zoals we dat momenteel kennen. Een elektrische haard van Faber is één van de meest gebruiksvriendelijke haardmodellen van dit moment. U hoeft slechts de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar om gebruik te maken van deze mooie sfeerverwarmer. 

Vuur….uit water

Een levensecht vuurbeeld

Door een samenspel van opstijgende koudwatermist en speciale ledverlichting ontstaat een levensecht vuurbeeld. Vanuit een watertank, onder de houtset, zorgt een vernevelaar dat er neveldamp ontstaat. Door het water in bewegen te brengen, komt er opstijgende waterdamp. De waterdamp wordt verlicht en zo begint een ‘brandend’ vuur. Een geluid van knisperend hout maakt het tot een levensechte ervaring.

De e-MatriX serie

De e-MatriX serie

100% vuurbeleving

Duurzaam en bewust leven: het zijn actuele onderwerpen. De e-MatriX serie bewijst dat de aangename sfeer van een haard niet hoeft te verdwijnen. Door deze elektrische uitvoering van de Faber MatriX haalt u de warmte in huis, maar zónder gasaansluiting en rookgasafvoer. Modieus, sfeervol en toekomstbestendig. De krachtige bijverwarming zorgt indien gewenst voor een aangename warmte.

De Faber app

De Faber app

Volledige controle

Met de Faber app bedient u de (e-)MatriX haard volledig via eigen smartphone of tablet. Alle haardfuncties en instellingen, van vlamhoogte tot gloeibedverlichting (optioneel) of de standaard aanwezige elektrische bijverwarming. Uiteraard verbonden via bluetooth, dus veilig. De Faber app houdt ook de gebruikshistorie en service- en onderhoudbehoefte bij. Deze informatie helpt de installateur om het onderhoud efficiënter uit te voeren. Zo blijft de haard altijd in topconditie.

Inbouwmogelijkheden

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met elektrische haarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passende haardopstelling aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.
Met kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, woonaccessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met ombouw Een haard op een strakke manier ingebouwd in een ombouw of muur.

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke opbouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Faber e-MatriX Linear 1300/400 II Elektrische haarden

Adviesprijs € 5.566

Bewonder hier de e-MatriX Linear 1300/400 II, een fantastische elektrische haard van topkwaliteit zoals we van Faber gewend zijn.
Ontvang aanbieding