Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Opti-Flame elektrische haarden

De Opti-Flame techniek van Dimplex is één van de drie bekendste technieken voor elektrische haarden. Bij deze techniek worden er spiegeltjes geplaatst op een draaiende as. Vervolgens wordt hier licht op geschenen, waardoor er een spelend vuurbeeld ontstaat. Hoe meer spiegeltjes er aan de draaiende as bevestigd zijn, hoe mooier het vuurbeeld. 

43 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 5
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

43 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 5
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Opti-Flame elektrische haarden

De Opti-Flame techniek is één van de 'brander' technieken voor elektrische haarden die door het merk Dimplex zijn ontwikkeld. Naast de Opti-Flame techniek bestaat er de Opti Virtual en de Opti Myst techniek. 

Opti Virtual

Bij de Opti Virtual techniek wordt er door middel van een LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld getoond. Om een nog realistischer vuurbeeld te creëeren, is er tevens een geluidmodule toegevoegd, die het geknisper van een houtkachel nabootst. Hierdoor kunt u met diverse zintuigen genieten van de haard.

Opti Myst

Bij de Opti Myst techniek is er een waterreservoir toegevoegd. Deze wordt gevuld met water en vervolgens verwarmd. Door het verwarmen van dit water ontstaat waterdamp. Dit wordt vervolgens verlicht door de aanwezige LED verlichting of halogeenlampen. Het resultaat is een prachtig driedimensionaal vuurbeeld dat erg veel weg heeft van een echte houtkachel.