• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

M-Design Luna Diamond+

Ons assortiment

M-Design heeft een prachtige serie houtkachels op de mark gebracht. De M-Design Luna Diamond+ Serie. De reeks houthaarden brengt een geweldige sfeer in uw woonkamer. Bekend om het strakke en toch zeker tijdloze design is deze serie van M-Design de blikvanger in uw woning.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Strak en tijdloos

Strak en tijdloos

Duurzaam stoken

Het design van de prachtige M-Design Luna Diamond Serie is een geweldige combinatie van zowel tijdloos als modern. De randen van de houtkachels zijn schitterend afgewerkt. Dit maakt elke houtkachel uit de serie erg strak en modern. Toch hebben de houtkachels ook een erg tijdloos design door de grote ruiten. Zo komt er een prachtige oranje gloed door uw hele kamer. Dit maakt dat de haarden erg authentiek overkomen en daardoor tijdloos. De grote ruiten bieden u de mogelijkheid om uw hele woonkamer prachtig te verlichten en zo een geweldige sfeer in uw ruimte te brengen. Zo kunt u genieten van heerlijke avonden rond een knapperend vuurtje. De reeks van M-Design houtkachels verzekerd u ongeëvenaard stookplezier. Met een vermogen van tussen de 5 en 16 kW heeft u ook nog eens een gemakkelijke verwarmingsbron. Zelfs grote ruimtes zijn gemakkelijk te verwarmen dankzij dit hoge vermogen. Het rendement van gemiddeld 81% zorgt daarbij ook nog eens voor besparing op uw energierekening. Elke houthaard van deze reeks is dus een besparende aanwinst. Ook bent u dankzij dit hoge rendement duurzaam aan het stoken.

Efficiënte App

Efficiënte App

M-Design haarden geven ontzettend veel sfeer

De nieuwe serie van M-Design geeft uw woonruimte ontzettend veel sfeer. Ook zijn er een aantal zeer efficiënte toevoegingen. Er wordt namelijk bij aankoop van een van deze haarden een gratis App meegeleverd. De Swipe-App van M-Design. Hiermee kunt u zowel de liftdeuren bedienen als de RGB Led-verlichting. Deze Swipe-App is een baanbrekend nieuwe optie op de markt. Ook kunt u met de App in één beweging het vonkenscherm openen en sluiten en de ventilator sturen. Daarnaast kunt u ook nog eens de vlamhoogte regelen. Het is een uitkomst voor elke stoker. U kunt rustig op uw bank blijven zitten en vanaf daar de houtkachel instellen naar uw voorkeur. De App is zowel voor IOS als voor Android. Met de M-Design Luna Diamond Serie hoeft u dus nooit meer in de kou te zitten.