M-Design Venus

M-Design Venus

Ons assortiment

De M-Design Venus serie wordt gevormd door twee soorten uitvoeringen, namelijk inbouwhaarden en vrijstaande houtkachels. Beide uitvoeringen zijn onder een andere naam op de markt gebracht, de Venus Green Plus en de Venus HT/DHT. En hier wordt weer onderscheid gemaakt tussen fronthaarden en doorkijkhaarden. Maar één ding blijft hetzelfde, namelijk de strakke en moderne uitstraling.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

M-Design Venus HT en DHT

M-Design Venus HT en DHT

Vrijstaande houtkachels van M-Design

Maar vindt u een inbouwhaard niet mooi of is er gewoon geen plaats voor? Kies dan voor een vrijstaande houtkachel van M-Design. Praktisch en modern. Het unieke aan deze toestellen is dat ze een draaibare voet hebben, waardoor de kachel in iedere richting gedraaid kan worden. U creëert vervolgens een geheel andere sfeer in de woonruimte. Een houtkachel als de M-Design Venus 1000 HT kan ideaal geplaatst worden in het midden van de kamer. Maar wilt u vanaf de andere kant ook genieten van de vlammen? Dat kiest u voor een doorkijkhaard, namelijk de M-Design Venus 850 DHT. Zo mist u geen enkele vlam in de haard. Standaard wordt ieder model geleverd met een grote kader, wat de houtkachel een brede formaat geeft. Wilt u ruimte besparen? De houtkachels zijn in een kleinere kader (deur) te verkrijgen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op