M-Design Interra

M-Design Interra

Ons assortiment

De M-Design Interra serie is een compacte haardenlijn met vierkante inbouwhaarden. U heeft de keus uit vier prachtige houthaarden, ieder met zijn eigen vermogen en breedte. Dit zijn perfecte toestellen voor een centrale opstelling in uw woonkamer. Ideaal wanneer u vanaf uw comfortabele bank of stoel wilt genieten van het vuurbeeld. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de gehele Interra serie.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Fronthaarden in verschillende formaten

Fronthaarden in verschillende formaten

Perfecte haard voor uw woonruimte

Iedere M-Design Interra houthaard is te herkennen aan een strakke uitstraling. Deze toestellen worden strak in uw gewenste muur gebouwd, zodat de omlijsting mooi wegvalt. U stoort zich dus niet aan hinderlijke lijsten. Omdat de nadruk op het vuurbeeld wordt gelegd, ervaart u de houthaard op zijn best. Maar hoe breed moet dit vuurzicht eigenlijk zijn? Deze keus ligt volledig bij u. Waarschijnlijk is het al opgevallen, iedere houthaard uit de serie heeft een cijfer gekregen. Kijk bijvoorbeeld naar de M-Design Interra 68 en de M-Design Interra 74. Het getal geeft aan hoe breed de haard. Dus hoe hoger het getal, hoe breder het vuurzicht. Daarnaast zijn de haarden te onderscheiden in hun unieke vermogen. Wilt u een krachtige inbouwhaard met een maximaal vermogen van 12kW. Dan kiest u voor de M-Design Interra 78, de grootste van de serie. Bedenk dus goed na wat voor haard perfect in uw woonruimte past.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op