M-Design Argento

M-Design Argento

Ons assortiment

De M-Design Argento serie is een prachtige haardenlijn met fronthaarden en doorkijkhaarden. De fronthaarden zijn vervolgens nog te onderscheiden in verschillende formaten, van vierkant tot rechthoekig. Maar dit geldt ook voor het vermogen, het rendement en de diameter van het rookkanaal. Toch blijft één ding hetzelfde, de strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is ieder toestel voorzien van een gebruiksvriendelijke liftdeur. Bekijk hieronder alle inbouwhaarden en vrijstaande haarden van deze kwalitatieve serie.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Fronthaarden in verschillende formaten

Fronthaarden in verschillende formaten

Assortiment M-Design Argento

Zoals eerder gezegd wordt de serie gevormd door fronthaarden en doorkijkhaarden. Bij de fronthaarden heeft u de keus uit een smal of breed formaat. Het ligt er maar net aan wat uw wensen zijn en welk formaat bij uw inrichting past. Heeft u een smalle zij- of tussenwand in de woonkamer staan? Dan zijn de modellen de M-Design Argento 900V en de M-Design Argento 1050V een uitstekende keus. Zo kunt u de wand prachtig opvullen met een sfeervolle houthaard. Maar kijkt u liever naar een breed vuurzicht vanaf de bank? Neem dan een kijkje bij de M-Design Argento 900H of de M-Design Argento 1350H. Ieder toestel wordt strak in de wand gebouwd, zodat u geen last hebt van zichtbare lijsten.

Gebruiksvriendelijke doorkijkhaarden

Gebruiksvriendelijke doorkijkhaarden

Liftdeursysteem

En wanneer u een nieuw blok op het vuur wilt leggen, dan schuift u simpelweg de ruit naar beneden. Hier komt het innoverende liftdeursysteem aan te pas. Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u de haardruit naar onder en boven beweegt. Dit systeem is ook terug te vinden bij de doorkijkhaarden van de serie, zoals de M-Design Argento 1200DH. Deze haarden worden in het midden van de woonruimte geplaatst, zodat u vanuit twee ruimtes het vuurzicht kunt bekijken. Denk aan een plaatsing tussen de woonkamer en eetkamer. U heeft dus voldoende stof om na te denken.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op