• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

M-Design Luna Diamond

Ons assortiment

Het geprezen merk M-Design heeft een nieuwe, prachtige serie op de mark gebracht. De M-Design Luna Diamond-serie. De reeks houthaarden brengt een geweldige sfeer in uw woonkamer. Bekend om het strakke en moderne design is deze serie van M-Design dé eyecatcher in uw woning.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Buitengewoon design

Buitengewoon design

Geweldige sfeermakers

De houthaarden van de M-Design Luna Diamond-serie zijn stuk voor stuk geweldige sfeermakers. Met elk een royale ruit waardoor de oranje gloed prachtig door de hele kamer danst. Hierdoor krijgt u een geweldige sfeer in uw kamer. Maar dat is niet het enige waarover na is gedacht bij het design. Zo zijn de houthaarden uitgerust met een prachtig strak en modern uiterlijk. Hierdoor worden de haarden van de reeks dé eyecatchers van uw woning. De reeks van M-Design houtkachels geeft toch ook een mogelijkheid aan mensen die een meer klassiek uiterlijk willen. U kunt namelijk een prachtige authentieke schouw aanbrengen. Zo geeft u elke houthaard een authentiek uiterlijk. Hierdoor is de M-Design Luna Diamond-serie zowel modern als tijdloos. Elke haard uit de reeks past in vrijwel elke woonsituatie. Het is ook niet voor niets dat de serie staat voor klasse.

 

Genoeg warmteafgifte

Genoeg warmteafgifte

Onbeperkte sfeer in uw woonkamer

Met een vermogen van 6 tot maar liefst 13 kW is er voldoende warmteafgifte om ruime kamers te verwarmen. Dit maakt dat de M-Design Luna Diamond-serie niet alleen prachtig is maar ook zeer efficiënt. Het hoge rendement van 82% zorgt voor een lagere energierekening. Tevens bent u bezig om op een milieubewuste manier te stoken. Ook zijn alle haarden voorzien van een ruime en hoge verbrandingskamer. U hoeft daardoor niet te hurken om een stuk hout in de haard te leggen. Ook kunt u grotere stukken hout op het vuur leggen. Daarbij heeft de serie een handmatige liftdeur. Zo heeft M-Design goed ingespeeld op de gebruiksvriendelijkheid die u hoopt te verwachten bij een houthaard. Geniet van vele avonden rondom een van deze prachtige houtkachels. Met de hele familie gezellige avonden beleven is nog nooit zo aangenaam geweest. Kies voor de M-Design Luna Diamond-serie en geniet van onbeperkte sfeer in uw woonkamer.