M-Design Venus Green Plus

M-Design Venus Green Plus

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een prachtige M-Design Venus Green Plus? Wij helpen u graag bij de aankoop van uw M-Design Venus Green. Heeft u vragen of kunt u het juiste model niet vinden? Neem dan contact op met één van onze haardenexperts.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

M-Design Venus Green Plus

M-Design Venus Green Plus

Klassieke sfeer in uw woning

Zoals eerder gezegd zijn de haarden onderverdeeld onder twee lijnen. De eerste die aan bod komt, is de M-Design Venus Green Plus. Deze serie bestaat grotendeels uit fronthaarden, maar is aangevuld met een doorkijkhaard. Wanneer u kiest voor een fronthaard, dan gaat u voor een centrale opstelling in de woonruimte. Sommige modellen hebben een breed formaat, wat betekent dat u een breed vuurspel aanschouwt. Zo kan iedereen, vanuit iedere hoek van de kamer, genieten van het sfeervolle vuurbeeld. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de M-Design 700 Green Plus. Maar wilt u liever een klassieke sfeer in uw woning creëren? Dan gaat u voor de M-Design 730 Green Plus. Dit is namelijk een vierkante houthaard die ideaal te combineren is met een schouw. Zo kunt u verschillende woonaccessoires op de schouw plaatsen en de haard een eigen karakter geven. Denk aan accessoires als een schilderij, plantjes of een paar kaarsen.

Venus Green Plus M-Design

Sfeervol genieten vanuit twee ruimtes

Dansende vlammen

En ziet u het volgende al voor u? Heerlijk comfortabel op de bank kijkt u naar de dansende vlammen. Boven en om de haard heen heeft u diverse accessoires geplaatst. Het geheel ziet er prachtig uit. U kijkt vervolgens langs de vlammen heen naar de eetkamer. Dit is namelijk mogelijk met een doorkijkhaard als de M-Design 850 Green Plus Doorkijk. Een doorkijkhaard wordt tussen twee ruimtes geplaatst, zodat de vlammen vanuit beide ruimtes te bekijken is. U kunt bijvoorbeeld in de woonkamer of tijdens het avondeten het sfeervolle vuur voelen en zien. Ideaal wanneer u woonruimte over voldoende ruimte beschikt.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op