• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

M-Design Venus Green Plus

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een prachtige M-Design Venus Green Plus? Wij helpen u graag bij de aankoop van uw M-Design Venus Green. Heeft u vragen of kunt u het juiste model niet vinden? Neem dan contact op met één van onze haardenexperts.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

M-Design Venus Green Plus

M-Design Venus Green Plus

Klassieke sfeer in uw woning

Zoals eerder gezegd zijn de haarden onderverdeeld onder twee lijnen. De eerste die aan bod komt, is de M-Design Venus Green Plus. Deze serie bestaat grotendeels uit fronthaarden, maar is aangevuld met een doorkijkhaard. Wanneer u kiest voor een fronthaard, dan gaat u voor een centrale opstelling in de woonruimte. Sommige modellen hebben een breed formaat, wat betekent dat u een breed vuurspel aanschouwt. Zo kan iedereen, vanuit iedere hoek van de kamer, genieten van het sfeervolle vuurbeeld. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de M-Design 700 Green Plus. Maar wilt u liever een klassieke sfeer in uw woning creëren? Dan gaat u voor de M-Design 730 Green Plus. Dit is namelijk een vierkante houthaard die ideaal te combineren is met een schouw. Zo kunt u verschillende woonaccessoires op de schouw plaatsen en de haard een eigen karakter geven. Denk aan accessoires als een schilderij, plantjes of een paar kaarsen.

Venus Green Plus M-Design

Sfeervol genieten vanuit twee ruimtes

Dansende vlammen

En ziet u het volgende al voor u? Heerlijk comfortabel op de bank kijkt u naar de dansende vlammen. Boven en om de haard heen heeft u diverse accessoires geplaatst. Het geheel ziet er prachtig uit. U kijkt vervolgens langs de vlammen heen naar de eetkamer. Dit is namelijk mogelijk met een doorkijkhaard als de M-Design 850 Green Plus Doorkijk. Een doorkijkhaard wordt tussen twee ruimtes geplaatst, zodat de vlammen vanuit beide ruimtes te bekijken is. U kunt bijvoorbeeld in de woonkamer of tijdens het avondeten het sfeervolle vuur voelen en zien. Ideaal wanneer u woonruimte over voldoende ruimte beschikt.