• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 36x36x66

Houtkachels
€ 5.650

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Spartherm Linear Corner 36x36x66
  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 36x36x66

Spartherm
Spartherm is een familiebedrijf dat in 1986 is opgericht. Ze zijn begonnen als slotenmakers, maar inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve haarden en mooie designs.

Een mooi staaltje werk

De Spartherm Linear Corner 36x36x66 is een compacte houtkachel met een afmeting van 47,4 centimeter breed, 160,4 centimeter hoog en 47,4 centimeter diep. Het betreft een hoekmodel, waardoor u vanuit twee kanten zicht heeft op de verbluffende vlammen. Dit geeft de haard veel mogelijkheden. Zo kan hij geplaatst worden langs een muur of op de hoek. De Spartherm Linear Corner 36x36x66 is een frameloze haard, waardoor u niet wordt afgeleid van het vuur. De haard is vervaardigd uit plaatstaal en is voorzien van een wit chamotte achterwand.

Technische specificaties van de Spartherm Linear Corner 36x36x66

Deze houtkachel heeft een nominaal vermogen van 6,5 kW en een rendement van maar liefst 80%. Dit betekent dat er weinig warmte verloren gaat tijdens de verbranding, waardoor de Linear Corner 36x36x66 uw woning efficiënt verwarmd. Met een nominaal vermogen van 6,5 kW is hij geschikt voor woningen met een inhoud van ongeveer 100m3. Voor de rookgasafvoer is er een boven- en achteraansluiting beschikbaar. De diameter van de rookgasafvoer dient 180mm te zijn. Tot slot is deze houtkachel voorzien van energielabel A+. Kortom, een mooie energiezuinige haard.

Advies nodig?

Bent u enthousiast geworden, maar heeft u het idee dat u nog informatie mist om de juiste keuze te maken? Wij van Haardenexpert staan graag voor u klaar om u te helpen in de aanloop naar een droomhaard. Neem telefonisch contact met ons op via 0548-211550. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms waar wij vele haarden (brandend) opgesteld hebben staan. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreken we dan samen uw persoonlijke wensen en mogelijkheden door.

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,5 kW
Maximale vermogen8,3 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandChamotte
Hoogte cm66.3
Breedte cm41.3
Diepte cm41.3
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 36x36x66 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 36x36x66 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding