Hero cover image

Kom langs in
onze showroom

Maak een showroomafspraak

Sfeer proeven en warmte voelen

Meer dan 60 haarden opgesteld

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om al onze prachtige haarden te bekijken. Van houtkachels tot elektrische inbouwhaarden en van inbouw gashaarden tot waterdamphaarden. U ontdekt ze allemaal in onze haardenshowroom in Rijssen. Om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien, nemen wij graag de tijd voor u. Wilt u zeker zijn van een haardadvies op maat? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken. Zo kunnen wij garanderen dat er een adviseur voor u klaar staat, die u op vakkundige wijze voorziet van de juiste informatie.

Bekijk de mooiste haarden

Bekijk de mooiste haarden

Geniet van prachtig vlammenspel

Wij leiden u graag rond in onze showroom in Rijssen, zodat u zelf de verschillende gashaarden, houtkachels of elektrische haarden kunt bekijken. U ontdekt het verschil tussen een gashaard met stammenbrander of centrefire brander. De opgestelde haarden en haardopstelling geven u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. In onze showroom voelt en beleeft u de sfeer en warmte die een haard bij u thuis uitstraalt.

Tip: Uw (dikke) trui kunt u wel thuislaten, wij houden van warmte.

Inspiratie en mogelijkheden

Inspiratie en mogelijkheden

Wij helpen u verder

Onze deskundige haardenadviseurs leggen u graag in alle rust alles uit. Vanuit hun kennis en expertise hebben ze overal een antwoord op. Geen vraag is te moeilijk en geen oplossing te ingewikkeld. Dit advies is geheel persoonlijk en concreet. U heeft direct een antwoord op al uw vragen.

Plan een afspraak

De voordelen van een showroom bezoek

Inspireren

Inspireren

De showroom is de perfecte plek voor inspiratie. Wij vertellen u er graag alles over.

Ontdekken

Ontdekken

Welk haard past het beste in uw woning en wat is er technisch mogelijk? Bij ons maakt u de juiste keuze.

Ontwerpen

Ontwerpen

Eventueel maken wij een 3D-tekening voor uw favoriete haard. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld.

Offerte

Offerte

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Onze offertes zijn duidelijk en gespecificeerd.

Haardadvies op maat

Haardadvies op maat

Tot in de puntjes

Ons advies leidt in alle gevallen tot haardadvies op maat. Uw wensen, smaken, voorkeuren en persoonlijke situatie vormen de basis voor ons advies. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt. En heeft u een haard op het oog die wellicht niet bij de situatie past? Dan hoort u dat uiteraard van ons.

Duidelijk en vrijblijvend aanbod

Duidelijk en vrijblijvend aanbod

Met een eerlijke en transparante prijs

Aan het einde van het showroombezoek ontvangt u van ons een duidelijk en geheel vrijblijvend aanbod. Geheel conform de mogelijkheden en wensen. Wij zorgen ervoor dat het aanbod op een goede en overzichtelijke manier wordt opgesteld, zodat er geen vragen of onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

De koffie staat klaar

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan onze showroom? Wij adviseren u om hiervoor een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat er een haardenadviseur voor u klaar staat op het gewenste tijdstip.

Wilt u gewoon een keer langskomen zonder afspraak? Uiteraard is dat geen probleem, echter kunnen wij niet garanderen dat u (direct) geholpen kunt worden door een van onze adviseurs.

Uw gegevens*
Ik zoek een
Afspraak plannen
Voorkeursdagdeel
Upload een voorbeeld

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd