Lotus Prestige

Lotus Prestige

Ons assortiment

De Lotus Prestige serie wordt gevormd door prachtige, hoge houtkachels. Deze toestellen zijn dus standaard voorzien van een hoge ruit, zodat u een optimaal zicht heeft op het vuur. Dankzij de kwalitatieve verbranding wordt er een warmtebereik tussen de 3 tot 7 kW behaald. Wat ook typerend is aan de serie, is het aanzienlijke rendement van 80,5%. Hierdoor bespaart u niet alleen op de stookkosten, maar het is ook zeer milieuvriendelijk.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Hoge voorzethaarden

Hoge voorzethaarden

Comfort Eco Boost-systeem

Deze prachtige serie van Lotus straalt vakmanschap uit. Iedere Lotus Prestige kachel heeft slanke lijnen, een ronde vorm en een ideale hoogte. Maar ook het vermogen is om naar huis te schrijven. Alle toestellen behalen namelijk tussen de 3 en 7kW. Een ideaal vermogen om ruimtes tot 120m2 van een heerlijke warmte te voorzien. Wilt u nog meer uit de houtkachel halen? Tegen een meerprijs heeft u de keus uit verschillende accessoires. Denk hierbij aan een ingebouwde lade (die verborgen is achter de deur), een extra warmteopslag of een 360 graden draaifunctie. Het mooie aan de laatste accessoires is, is dat de kachel simpelweg te draaien is. U kunt dus vanuit iedere hoek van de kamer van het vuurbeeld genieten. Maar hier houdt het niet op. Tegen een meerprijs zijn de houtkachels ook uit te voeren met het Comfort Eco Boost-systeem. Dankzij dit systeem stookt nu nog makkelijker en milieuvriendelijker. Er wordt namelijk een ‘boost’ aan de luchttoevoer gegeven, waardoor het hout eerder vlam vat. Ideaal toch?

Wat is het verschil?

Wat is het verschil?

Hoogstaande serie met prachtige toestellen

Het lijkt erop alsof iedere Lotus Prestige toestel op elkaar lijkt. Het verschil zit hem juist in de vormgeving. De Lotus Prestige Magic 40 en de Lotus Prestige M hebben een donkere bekleding, maar de Lotus Prestige S een lichtgrijze. Maar ook de uitvoering is uniek. De Lotus Prestige Integra is het enige model die strak in de wand wordt gebouwd. De naam zegt het al, de houtkachel wordt in het interieur geïntegreerd. Kortom, een hoogstaande serie met prachtige toestellen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op