Lotus Maestro

Lotus Maestro

Ons assortiment

Al sinds 1979 maakt Lotus houtkachels. In deze jaren zijn ondertussen al tien verschillende unieke series ontworpen. Lotus staat voor kwaliteit en functionaliteit. Ook worden de kachels van Lotus uitgebreid getest en voldoen ze allemaal aan de strengste milieueisen. Lotus heeft een architect (Kaare Solvsten) in huis, waardoor de Deense designtraditie wordt gecombineerd met de beste kwaliteit.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Lotus Maestro

Lotus Maestro

Moderne houtkachels van speksteen

De Lotus Maestro serie is een serie moderne houtkachels van speksteen. De kachels in deze serie zijn rond van vorm en zijn voorzien van een verbrandingsruimte met speciaal ontwikkelde isolatie waardoor de warmte goed in het steen wordt verspreid.

Lotus Maestro serie

Lotus Maestro serie

Efficiënt en schitterend

De Lotus Maestro serie bestaat uit maar liefst 25 houtkachels. Het verschil in deze haarden zit hem in de grootte, de kleur en het deurtype (Grey door, Magic door en Black door). Allen zijn ze voorzien van energielabel A . Daarnaast hebben alle haarden in de Maestro serie een front vuurzicht. Dit betekent dat het glas alleen aan de voorkant zit, waardoor het vuur alleen vanaf de voorkant zichtbaar is. Ook beschikken de haarden allemaal over een vermogen van 6kW. Dit is genoeg om 30-120 m3 te verwarmen. Tot slot hebben alle vijfentwintig haarden in de Lotus Maestro serie een rendement van meer dan 80%, waardoor de kachels de woning snel en efficiënt verwarmen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op